sesiunea-surogat

Sesiunea-surogat de hipnoză vine ca o soluție ingenioasă, adaptată timpurilor în care trăim, pentru anumite cazuri în care parsoana nu poate ea însăși să aibă o astfel de experiență. Este vorba despre:

  • Copii, în primul rând. Sub vârsta de 16 ani sesiunile de hipnoză QHHT și BQH nu sunt recomandate, mintea rațională fiind insuficient maturizată.
  • Persoanele care nu sunt apte pentru o sesiune. Pot fi în comă, spitalizate în stare gravă, surde sau cu deficiențe de auz, nu se pot deplasa. Mai putem include persoanele care suferă de schizofrenie sau tulburări din spectrul schizofrenic, care au afecțiuni ale sistemului nervos central incompatibile cu hipnoza. Dar și persoanele care urmează o medicație recomandată de medicul psihiatru, care face problematică folosirea imaginației și a chakrei a 6-a (Ochiul al Treilea).
  • Persoanele vârstnice, care se află în disonanță cognitivă cu astfel de metode de vindecare. Poate nu cred în reîncarnare, poate se tem de astfel de experiențe. Poate au prejudecăți legate de hipnoză și de a se lăsa pe mâna cuiva mult mai tânăr.
  • Persoanele care nu pot vizualiza imagini cu ochiii închiși. Dacă și după meditații ghidate repetate, exerciții de imagerie, constată că nu pot depăși acest impas, pot apela la surogat. În general marea majoritate a oamenilor vizualizează ușor, sau le devine ușor să o facă după puțin exercițiu.
  • Persoane care doresc să fie altcineva care să intre în transă pentru ele. Poate fi vorba de teamă sau prejudecăți. Dar poate fi vorba și de situația în care distanța este un obstacol în calea unei sesiuni de hipnoză față-în-față și persoana nu se simte confortabilă să aibă o sesiune online ea însăși.

Pentru o sesiune-surogat de hipnoză este nevoie de acceptul persoanei pentru care se face sesiunea. Respectăm oricui liberul arbitru, înțelegând că făcând altfel există consecințe energetice asupra tuturor părților implicate.

Contextul de lucru

Echipa de lucru pentru sesiunea-surogat de hipnoză este formată din Violeta Stoica și Adriana Neagu. Violeta îndeplinește rolul facilitatorului sesiunii. Adriana este surogatul – persoana care intră în transă pentru beneficiar. Metodologia aplicată în cadrul acestei sesiuni este cea de la sesiunile de hipnoză BQH (Beyond Quantum Healing).

Violeta Stoica este practician certificat de hipnoză QHHT din anul 2010, având multă experiență în calitate de facilitator. Din 2018 este și practician de hipnoză BQH (Beyond Quantum Healing), având experiență în lucrul online. Este un om bun și cu inima deschisă, caldă și blândă, intuitivă și conectată. Pregătirea de psihoterapeut adlerian, numerolog, vindecător și cunoașterea acumulată prin studiu o fac un bun profesionist. Puteți afla mai multe despre ea pe site-ul ei sau pe pagina profesională de Facebook.

Experiențele cu Ayahuasca și darurile native legate de clarvedere și intuiție au făcut ca Adriana să fie în pozița de surogat în cadrul acestei experiențe. Adriana este și ea practician de hipnoză QHHT și BQH, maestru Reiki și practicant de șamanism. Despre Adriana puteți afla mai multe de aici.

Cum se desfășoară?

  • După ce ne contactați prin oricare din metodele de contact, vom stabili data interviului.
  • Violeta este cea cu care aveți discuția inițială (interviul). Discuția se desfășoară online, folosind aplicația ZOOM și are o durată de aproximativ 2 ore. În cadrul interviului se discută lista dvs. de întrebări pentru sesiunea de hipnoză. Ce doriți să investigăm în cadrul sesiunii? Întrebările dvs. devin intențiile pentru ca energia să lucreze și să scoată la lumină ulterior informațiile. Veți obține informațiile pentru care sunteți pregătit(ă) și de care aveți nevoie la momentul sesiunii. Ținând cont de diferențele de fus orar (Violeta aflându-se în California) se va face programarea la o oră potrivită pentru ambele părți.
  • Violeta și Adriana stabilesc o dată pentru sesiunea-surogat de hipnoză și obțin informațiile. Se obțin cât de multe informații este posibil și vindecare, în acord cu Sinele Superior al beneficiarului. Sesiunea se înregistrează audio. Adriana nu primește în avans detalii personale despre persoana pentru care va intra în transă și nici lista de întrebări.
  • Violeta vă transmite înregistrarea audio a sesiunii prin wetransfer.com, pe email. Ulterior veți stabili împreună o dată pentru discuția de concluzionare de după sesiune. Această discuție se desfășoară online, prin ZOOM. Durata acestei discuții este de aproximativ 30 min.

Violeta explică mai jos în engleză modul de lucru.

Alte detalii

Am povestit în trecut despre sesiuni-surogat QHHT, în care intră în transă un membru apropiat din familie pentru cineva drag. Acele sesiuni se desfășoară doar față-în-față. Persoanele se cunosc și sunt apropiate, având multe experiențe împărtășite. Puteți citi aici călătoria făcută de un tată pentru fiica lui de trei ani și aici călătoria unei soții făcută pentru soțul ei (ambii mai în vârstă și domnul bolnav de cancer cu metastaze avansate).

Este important când solicitați o sesiune-surogat de hipnoză ce așteptări vă stabiliți. Recomandat ar fi să nu aveți așteptări.

Multe persoane apelează la această soluție în cazuri disperate, pentru care nu au găsit soluții convenționale, dorind mai ales vindecare. În spatele oricărei boli, mai ales dacă este o boală gravă (fizică sau psihică) se pot afla cauze multiple ori grave. Bolile grave nu se nasc peste noapte dintr-o viață trăită cu bucurie și acceptare și în iubire. Dacă afecțiunea e cauzată de o energie reziduală, ea poate fi ușor îndepărtată de Sinele Superior în timpul sesiunii și ea să dispară. Dacă însă în spate este ceva mai serios, care depinde de unele schimbări de gândire, de comportament, de stil de viață al persoanei, atunci vindecarea e posibil să fie condiționată și să nu vină pe loc. Puteți însă primi răspunsuri și să dobândiți mai multă claritate. Puteți primi instrumente și ghidare în cazurile mai complicate. Iar aceasta aduce înțelegere și acceptare, făcând orice să treacă mai ușor.

Pentru detalii și programări ne puteți contacta aici.