BQH (Beyond Quantum Healing) este o metodă de explorare interioară prin care se poate obține vindecare de sine și creștere spirituală. Ea permite desfășurarea de sesiuni de hipnoză față-în-față sau online. Oricine are o conexiune stabilă la internet și acces la un calculator sau tabletă poate beneficia de o astfel de experiență.

BQH aduce beneficii în toate domeniile vieții. Poate îmbunătăți starea de sănătate fizică, echilibrul emoțional, relațiile cu ceilalți, aducând claritate cu privire la scopul în viață și misiunea personală. Într-un sens ezoteric ajută la îmbunătățirea conexiunii și comunicării cu Sinele Superior și echipa de ghizi. Oferă informații despre familia de suflete și originile stelare, explorează vieți trecute, paralele sau viitoare. Este o metodă pentru aprofundarea cunoașterii de sine, care este fundamentul creșterii și evoluției sufletului, dar și a dobândirii sentimentului de împlinire de sine.

Vizionarii și învățătorii spirituali vorbesc de mult timp despre un salt, despre o tranziție planetară. Anul 2020 este dovada de netăgădăduit că ne aflăm în această tranziție chiar acum. Totul se află într-un proces de RE-Creere. Hipnoza cuantică evoluează și ea.

BQH a evoluat din QHHT (Quantum Healing Hypnosis Technique), tehnica dezvoltată de Dolores Cannon, după trecerea ei în neființă. Candace Craw Goldman este una dintre ucenicele lui Dolores din linia întâi. Ea a ajustat tehnica lui Dolores incorporând ceea ce experiențele a mii de practicieni au revelat în ultimii ani și făcând-o aplicabilă și la distanță, online.

Această posibilitate ne este oferită în perfectă sincronicitate cu vremurile pe care le trăim. Ne aduce împreună ca niciodată mai înainte. Și ne deschide informațiilor de care avem nevoie, pentru a face față transformărilor planetare prin care trecem în prezent.

BQH este atât un concept cât, pe cât este o metodă, pentru că, spre deosebire de alte modalități disponibile în prezent, ea nu se focalizează strict pe mecanica lucrurilor, pe respectarea unor reguli stricte sau pe dogmă. Este o metodă fluidă și deschisă, evoluând odată cu vremurile și urmând spiritului explorator și cercetător al lui Dolores Cannon.

Metoda mea nu este ca toate celelalte metode de hipnoză depășite, care te învață că trebuie să faci exact cum ți se spune. Că nu poți devia nici cu un cuvânt de la script. Prin învățăturile mele vreau ca studenții mei să înțeleagă ce facem, astfel încât ei să fie liberi să experimenteze. Am descoperit că metoda mea [QHHT®] este extrem de flexibilă. E ceva viu și evoluează mereu…

Dolores Cannon, Cele trei valuri de voluntari și Noul Pământ, Introducere, pag.3

Modul de lucru

Fiecare persoană este o ființă unică și fiecare sesiune este personalizată având în spate această idee.

În timpul discuției inițiale practicianul descoperă care sunt lucrurile importante pentru client și ce-și dorește de la sesiunea BQH. Se stabilește apoi o intenție, care este afirmată printr-un decret, pentru a crea conexiunea și a primi asistența ființelor din dimensiunile mai înalte. Folosind anumite tehnici energetice clientul și practicianul ajung într-o stare sincronizată de coerență. Sunt folosite tehnici de relaxare și elemente din hipnoză pentru a aduce clientul într-o stare de conexiune profundă cu sinele interior. În această stare de conectare profundă posibilitățile devin nelimitate!

Ce-ai vrea să-ți întrebi sufletul? Care este cauza-sursă a provocărilor tale? De ce corpul tău manifestă unele simptome mai neobișnuite sau inexplicabile? Cum poți accesa dimensiuni mai înalte în mod obișnuit? Cum poți naviga mai bine acest imens val de schimbare prin care trece omenirea în prezent? Cum poți aduce mai multă pace și echilibru într-o lume aflată în haos? Care este cu adevărat calea ta în această perioadă de ascensiune?

BQH te poate ajuta cu toate acestea și mai mult de atât.

BQH e diferit de QHHT

  • Sesiunile QHHT se desfășoară întotdeauna față-în-față și durează mai mult timp. Sesiunile BQH se pot desfășura atât față-în-față, cât și online, și au o durată mai scurtă.
  • În sesiunile QHHT practicianul urmează riguros metoda primită în cursul de pregătire. În sesiunile BQH practicianul își poate folosi propria experiență anterioară și cunoașterea dobândită, dar și propria intuiție pentru a ghida sesiunea, ieșind din granițele unui tipar anume. Această viziune diferită deschide posibilități mai ample de explorare în câmpul cuantic.
  • În sesiunile QHHT, Sinele Superior (sau Subconștientul) este chemat să explice semnificația scenelor accesate în timpul transei și să facă legătura cu realitatea prezentă a clientului. În sesiunea BQH, în afară de Sinele Superior, ghizii, îngerii păzitori, Echipa Nevăzută de suport a clientulu. Ei pot oricând să ofere informații. Uneori perspectiva ghizilor este diferită de cea a Sinelui Superior, iar aceste informații completează imaginea clientului.
  • În timpul sesiunilor QHHT vindecarea vine de la Sinele Superior în partea de discuție cu acesta, când clientul este încă în transă. În sesiunile Beyond Quantum Healing clientul poate primi vindecare în oricare din etapele sesiunii, în funcție de informațiile revelate prin scenele pe care le accesează.

Beyond Quantum Healing – ONLINE

Timpul și spațiul sunt relative și sesiunile Beyond Quantum Healing funcționează în această înțelegere. Dacă ceva vă împiedică să beneficiați de o sesiune QHHT sau BQH față-în-față, atunci puteți opta pentru o sesiune BQH online. Oricine poate fi hipnotizat cu succes dacă este pregătit, dornic și deschis să aibă o astfel de experiență, și are încredere în practicianul cu care lucrează.

În cazul sesiunilor Beyond Quantum Healing online, când practicianul nu se află în aceeași încăpere cu clientul, alături de acesta, trebuie să ținem cont de câteva particularități.

  • O sesiune online poate să solicite mai multă atenție și energie din partea ambelor părți, din motive ce țin de conexiune. Este posibil să trebuiască să repetați de mai multe ori ce ați spus anterior.
  • Practicianul asigură energetic un spați sacru și sigur. Însă pentru sesiunea online clientul trebuie să se asigure că are fizic un spațiu sigur, că e liniște și nu va fi deranjat de alte persoane din casă, de animale de companie, sonerii sau alte dispozitive care pot produce zgomote. E important să stea confortabil și să fie protejat în timpul transei profunde.
  • Clientul trebuie să aibă acces la un internet de mare viteză, să aibă un calculator sau tabletă cu căști cu microfon (preferabil ca cele de jocuri video). Trebuie să fie confortabil cu utilizarea echipamentelor pe care le folosește, cu aplicația ZOOM, email. În situația întreruperii conexiunii trebuie să poată parcurge etapele necesare reconectării. (Nu facem sesiuni prin ZOOM pe mobil).

Sesiunile online sunt mai ales recomandate persoanelor care au avut deja o sesiune QHHT sau BQH față-în-față. Persoanele familiarizate cu meditația și utilizarea aplicației ZOOM se deschid mai ușor lucrului în acest mod.

Alte informații

  • Pregătirea pentru sesiunea BQH este identică cu cea pentru o sesiune QHHT. Detaliile sunt descrise aici.
  • Sesiunile online se desfășoară prin intermediul aplicației ZOOM folosind inclusiv camera video. Cu toate acestea, clientul va primi înregistrarea transei în format audio (cu excepția situației în care se agrează altfel). Motivul este dimensiunea foarte mare a fișierului rezultat dintr-o înregistrare de 2-3 ore.
  • Investiția într-o sesiune BQH este de 850 lei. Plata se poate efectua prin transfer bancar, Pay Pal sau Revolut. În cazul în care veți avea nevoie de factură, vă rugăm să faceți această mențiune în momentul programării.

Pentru a stabili o programare contactați-ne completând formularul de aici.