Despre mine

Bine ai venit!

Eu sunt Adriana Neagu. Sunt Practician Certificat – Nivel 2 – al tehnicii de hipnoză cuantică QHHT dezvoltată de Dolores Cannon și mă pasionează descătușarea potențialului uman pentru crearea unei Noi Lumi.

Din 3 ianuarie 2016 am început să conduc oamenii în incursiunile lor interioare prin intermediul QHHT, după ce am absolvit primul nivel online, continuând în paralel cu mica mea afacere de atunci și cu pasiunea de a face terapii energetice oamenilor. În martie 2017 am absolvit cursul live de 5 zile la Manchester (UK) cu Julia Cannon, fiica lui Dolores.

Universul mi-a arătat apoi că dorește să colaborăm intens folosind această metodă, așa că activitatea mea cu QHHT s-a intensificat treptat. În 2023 am sărbătorit 800 de sesiuni QHHT – un parcurs care a deschis, vindecat și activat pe mulți, dar mai ales pe mine.

Simt că toți acești ani de QHHT și 13 ani de terapii și lucru cu energia abia m-au pregătit pentru ce urmează. Mintea mea s-a deschis mai multor posibilități de explorare a misterelor umanității, universului, comorilor interioare.

Sunt maestru Reiki din 2011. Din 2010 fac terapii energetice folosind Reiki, tehnici șamanice, Huna, H’opponopono, simbolurile angelice, lucrul cu îngerii, radiestezia. Dar mai ales ceea ce Ayahuasca a trezit în mine în cele trei călătorii făcute în jungla peruană, din darurile și experiențele acumulate de mine în viețile anterioare.

În 2020 am învățat cum să aplic elemente de șamanism în sesiunile de hipnoză, urmând cursul Lornei Wilson – SHIFT. A fost o experiență care mi-a deschis mintea mai mult în ceea ce privește modul în care poate apărea vindecarea într-o sesiune de hipnoză.

Restricțiile din timpul pademiei din 2020 m-au îndemnat să studiez modul în care poate fi folosită hipnoza în mediul online. Astfel am învățat tehnica BQH – Beyond Quantum Healing, dezvoltată de una din ucenicele apropiate a lui Dolores Cannon – Candace Goldman.

Aspirând să învăț mai multe despre hipnoză și din altă perspectivă am urmat în 2022 cursul de hipnoză Ericksoniană (hipnoza clasică, clinică).

Continui să învăț despre natura umană și să explorez moduri în care oameni, aflați la diferite nivele de conștiință, pot să-și acceseze propriile resurse interioare și înțelepciunea Sinelui Superior.

Îmi place să călătoresc prin locuri noi – cu trupul sau cu spiritul. Îmi place să descopăr (sau să re-descopăr) cunoaștere străveche despre omenire și istoria planetei Pământ, dar și despre alte lumi, văzute și nevăzute.

Îmi place să văd oamenii trezindu-se la natura lor adevărată și pornind conștienți pe Calea lor în această viață. Deschizând porți și inimi. Schimbând lumea, în timp ce ei înfloresc și se deschid Vieții.

Îmi place să găsesc răspunsuri la întrebări care au bântuit îndelung mințile oamenilor. Și poate mai mult, să aflu răspunsul unor întrebări care nu mi-au trecut mai înainte prin minte. Din acest motiv am ajuns la QHHT.

Ccredeam că sunt un om obișnuit, ca toți oamenii. Și ca toți oamenii aveam aspirații obișnuite legate de a-mi construi o carieră de succes, de a avea propria mea afacere, propria familie, o casă și călătorii prin lumea întreagă.

La un moment dat lucrurile au luat o altă întorsătură în viața mea și împinsă de la spate de mama mea am ajuns la un curs Reiki. Am descoperit acolo un alt univers de cunoaștere și mistere despre care știam prea puține, o lume care îmi promitea îmbunătățirea stării de sănătate, a stării de bine în general, și îmi oferea instrumente prin care să îmi vindec viața și să susțin oportunitățile viitoare pe care doream să le atrag în viața mea. Fiind un elev silitor am urmat recomandările primite întocmai și am văzut rezultate pe propria-mi piele. Astfel am început SĂ CRED.

Am devenit apoi interesată să aflu cum să lucrez cu energia și să văd ce-aș mai putea să fac cu ea. Ușor-ușor am descoperit și alte tehnici (meditația, Huna, H’oponopono, Shinki, lucrul cu îngerii, cu simbolurile angelice, cu tehnici șamanice, cu mantre și mudre) și odată cu ele, strat după strat, am dat jos din propriile-mi blocaje, limitări, tipare… tot felul de lucruri care mă împiedicau să fiu cine sunt cu adevărat. Bineînțeles că înainte nu știam că asta mi se întâmplă, dar după ce le descopeream și mă eliberam de ele, le conștientizam și mă simțeam mai ușoară, mai curată, mai autentică, mai liberă, mai caldă, mai iubitoare.

Vocea interioară a continuat șirul conștientizărilor și mi-am dat seama că sunt și alții care nu știu ce nu știu și se împiedică de asta în calea lor, rătăcind ca prin ceață, uneori nemaiștiind nici măcar ce caută. Atunci am hotărât să mă deschid să îi ajut și pe alții să se elibereze, să se trezească și să învețe cum să folosească instrumente simple care să le îmbunătățească viața, să îi facă mai fericiți (sau măcar mai împăcați) și prin care să schimbe astfel lumea – începând cu lumea lor. La scurt timp după această decizie am început să lucrez cu oamenii și să aplic ce învățasem, combinând diverse tehnici învățate în sesiunile de terapie. Din 2012 am început să lucrez cu oricine își găsea calea spre mine.

Sufletul meu s-a deschis însă cu adevărat către dimensiunea spirituală a ființei după călătoriile inițiatice în Nepal și în jungla Amazoniană din Peru (unde am făcut ceremonii cu Ayahuasca și am lucrat împreună cu șamanii). Mi-am cunoscut propria-mi putere, mi-am asumat redeschiderea percepțiilor extrasenzoriale (pe care le închisesem parțial din teamă cândva înainte), și am început să comunic mai direct cu Sinele meu Superior, reușind să trec dincolo de orizontul pe care îl văzusem posibil până atunci. Felul în care lucram în terapie s-a transformat semnificativ după aceea, trezindu-se în interiorul meu cunoașterea șamanică acumulată în viețile anterioare.

În 2013 am început să transmit inițierile Reiki și altor oameni, iar în 2014 am început să îi învăț și pe alții să lucreze cu energia, dar și să-și descopere propriile talente cu care veneau de dinainte de a se naște, să îi încurajez să le exploreze și să le folosească. De asemenea, am organizat grupe de meditație pentru evoluția participanților, dar și pentru a susține evoluția omenirii la nivel global și a Planetei.

Curiozitatea (și curajul, uneori naiv) mi-au scos în cale, de la un moment dat, persoane care căutau soluții unor probleme tot mai neobișnuite, mai complicate, cărora cunoașterea pe care o adunasem nu le mai putea găsi răspunsul. Mi-am dat seama că uneori poate nici nu știam să pun întrebările potrivite pentru a-l afla. Astfel am ajuns la tehnica de vindecare prin hipnoză cuantică lui Dolores Cannon. La scurt timp m-am gândit că acesta este instrumentul pe care îl căutam pentru a merge mai departe.

M-am conectat cu Dolores la foarte puțin timp după ce ea a trecut în lumea de dincolo în 2014. Sau ea s-a conectat la mine :). Și astfel, la îndemnul ei (și sub stricta-i supervizare), am tradus cartea ei Hidden Sacred Knowledge / Cunoaștere Sacră Străveche. A fost ca o nouă inițiere pentru mine și este disponibilă în Shop (din 03.12.2019).

A fost firesc apoi să urmez cursul pentru a deveni Ucenicul ei în practicarea metodei de terapie pe care o dezvoltase cu atâta iubire de oameni. De atunci vocea ei e mereu cu mine, și îi simt prezența în toate sesiunile de hipnoză cuantică QHHT. Și nu numai…

Mă simt inspirată, ca și ea, să descopăr noi lucruri interesante despre istoria Pământului, cunoaștere străveche din lumea aceasta și de pe alte planete, să ajut oamenii să își reamintească cine sunt și de ce au venit aici, să se elibereze și să se împuternicească în această viață, pentru a o trăi din plin, cu Iubire și cu Bucurie. Sunt convinsă că viața inteligentă există din abundență pe multe alte planete și că urmează să aflăm multe lucruri interesante de la frații noștri stelari.

Povestea mea în detaliu

La invitația prietenei și colegei mele Violeta Stoica am povestit mai multe despre cum m-am deschis către lumea spirituală și cum am ajuns să practic hiponza cuantică QHHT. Te invit să urmărești acest video-interviu realizat în aprilie 2021 dacă dorești să afli mai multe despre povestea mea.

Îndrăznește

Fie că dorești să programezi o sesiune de hipnoză cuantică QHHT, fie că ai întrebări sau nelămuriri la care ai vrea să îți răspund înainte de a te hotărî, mă găsești aici.