ccd0b246e66a36aa51e4966a5a7bd278-e1519137978120

decor-e1519238171686

„Hello, Adriana!!
Anul trecut am fost la tine, eu și sotul meu. Amândorura Sinele Superior ne-a spus că vom avea un băiețel, iar mie mi-a deblocat energetic frica de a avea copii (pe care nu știam că o am). La o lună după am rămas gravidă, iar acum, după un an, suntem părinți fericiți!!! Mereu ne amintim cu drag de sesiune și de tine. Ai fost portalul nostru către o viață nouă și minunată! Îți mulțumim și îți trimitem lumină și iubire !!!”

– 2018 sep., Ștefana Vicol Frew, București

decor-e1519238171686

„Adriana: Mulțumesc din suflet!… acesta e primul lucru pe care trebuie să ți-l spun.

Am ascultat înregistrarea de 3 ori și după, de câteva ori din nou 😂…tot ce pot să spun este că nu m-am simtit atât de bine de când mă știu. Am fost și sunt în continuare fascinată de tot ce s-a întâmplat și era și o parte din înregistrare de care eu nu îmi mai aduceam aminte. Ceea ce m-a fascinat din nou.😁 Simt că din momentul în care am ieșit pe ușa ta parca a fost cineva care mi-a tăiat niște corzi ce mă țineau și acum mă mișc liberă și după bunul plac. De atunci efectiv apar oameni într-una… în fiecare zi apare cineva care vrea să vorbească cu mine, sau situația apare de așa natură…

Mă simt mult mai EU decât înainte 🙂 Sunt un eu mai EU dacă pot spune așa. Au început să apară noi oportunități pentru job și întradevar posibilitățile sunt infinite. […]

Constat că vorbesc diferit și mă adresez diferit, și la birou și cu alți oameni, și asta pentru că m-am relaxat cumva….parcă am venit acasă și mă joc cu lucrurile și situațiile ce le întâmpin. Simt că ceva s-a schimbat în mine și îmi place la nebunie. […] Încă mai diger puțin șirul evenimentelor, însă îți mulțumesc. A fost și este o plăcere să te cunosc și să mă ajuți în călătoria asta. Cu siguranță mai vreau încă o experiență, însă acum nu pot să spun când… simt că trebuie să treacă puțin timp pentru asta.”

– 2018 mar., Bianca Ionaș, București

decor-e1519238171686

„Am citit cartea lui Dolores Cannon – ”Cele trei valuri de voluntari și Noul Pământ” acum câțiva ani și mi-am dorit foarte mult să pot face și eu o ședință de Hipnoză cuantică. Nu am reușit să găsesc pe nimeni în România (deși erau practicieni) decât atunci când am fost pregătită. La momentul potrivit, am aflat despre Adriana Neagu și ceea ce știe ea să facă. Și am cunscut-o pe Adriana, la Brașov, cu ocazia unui mic workshop. Sesiunea de grup la care am participat acolo a declanșat un proces imens de schimbare în viața mea. M-am tuns și am început să schimb prioritățile programului meu personal.

Dar sesiunea individuală a depașit cu foarte mult ceea ce a facut pentru mine sesiunea de grup.
Am simțit cum în timpul sesiunii m-am reconectat la o parte din mine, care abia aștepta să refacă legătura.
Adriana m-a ghidat cu blândețe, dar cu abilitate și măiestrie, prin propriile mele meandre mentale și m-a ajutat să înaintez în explorarea teritoriului din interiorul energiei corpului meu.
Am deschis bobocul de trandafir interior și acum începe să apară floarea. O minunăție!

Tehnica de hipnoză cuantică este un instrument extraordinar pentru cei care se întreabă (ca mine) continuu ”Cine sunt eu? Care este Misiunea mea pe Pământ? De ce există blocaje în viața mea? Ce este cu mine?”
Iar Adriana este un ghid/îndrumător devotat, talentat și mai ales, empatic și iubitor, care susține procesul remarcabil.
Mulțumesc, Adriana și sunt recunoscatoare pentru tot ce mi se întamplă de când ne-am cunoscut și lucrăm împreună.”

– 2018 feb., Zyanna Orinda, Constanța

decor-e1519238171686
„Adriana, îți multumesc că ai fost un ghid inspirat în călătoria mea de autocunoaștere!
În prezența energiei tale frumoase m-am simțit în siguranță. Grija ta față de mine și de binele meu cel mai înalt a fost impresionantă! Experiența pe care am trăit-o în sesiunea QHHT a fost revelatoare în multe privințe: m-a ajutat să mă înțeleg mai bine și să adaug noi piese la imaginea ființei mele multidimensionale. Am ajuns la Sursă, i-am simțit Iubirea și Energia, apoi m-ai ghidat într-o viață trecută, din care am înțeles lucruri noi despre mine, apoi discuția cu Eu-l Superior a fost lămuritoare în multe privințe.
Îți mulțumesc încă o data pentru modul în care ai facilitat sesiunea mea! A fost o experiență foarte iluminatoare pentru mine!
O recomand pe Adriana cu toată căldura și încrederea!”

– 2017 oct., Violeta Stoica

decor-e1519238171686

„Adriana! În primul rând vreau să-ți Mulțumesc! Au început să apară schimbări în viața mea, să iasă lucruri la suprafață, să clarific unele lucruri din trecut. Mă simt mult mai bine.”

– 2017, a scris Andra la o săptămână de la sesiune

decor-e1519238171686

„Deși inițial am fost sceptic, foarte sceptic, în legătură cu această metodă terapeutică, despre efectele ei terapeutice, deși credeam, de asemenea, că sunt un om greu hipnotizabil și că dacă, printr-un miracol, voi reuși, nu mă voi mai întoarce din hipnoză viu, am constatat după această experiență spirituală și terapeutică, faptul că toate aceste temeri ale mele erau total nefondate și că, de fapt, reprezentau simple mecanisme de apărare menite să acopere adevăratele teme ale evoluției și devenirii mele ca ființă spirituală.

Mulțumesc Adrianei, care a condus ședința cu măiestria și determinarea unui Mare Spirit. Îmi mulțumesc mie pentru că am dat curs oportunității dăruite de Univers pentru a-mi oferi această experiență profund transformatoare. De ce transformatoare? Pentru că de fiecare dată când îmi amintesc – la nevoie, bineînțeles – un anumit moment din timpul ședinței de hipnoză, reușesc, de fiecare dată, să mă repoziționez corect, sănătos și armonios, la provocările oferite de viața de zi cu zi.

Cum altfel ar putea fi, când această amintire evocă în interiorul meu grandoarea, Lumina, hotărârea și mai ales, determinarea și neclintirea lui Iisus?”

– 2016 iun., Razvan C.

decor-e1519238171686

Dacă aceste cuvinte te-au ajutat să te hotărăști și vrei să programezi o sesiune de hipnoză regresivă QHHT, suntem la un click distanță. Dar poți să ne scrii și dacă mai ai întrebări sau nelămuriri la care ai vrea să îți răspundem înainte de a plonja într-o experiență de explorare de sine prin hipnoza cuantică QHHT.