impresii

„Bună Adriana,

Am primit înregistrarea și îți multumesc mult-mult pentru tot.

Deja se văd unele schimbari în bine, am facut cum m-ai învățat tu și la birou clienții sunt muuuult mai liniștiți și încântători, poate și pentru că eu am o altă stare psihică, sunt mult mai liniștită și mai calmă. Fără exagerare, întâlnirea cu tine a fost una dintre cele mai frumoase întâlniri spirituale pe care le-am avut. Venisem cu mari emoții, pentru că eu mă deschid foarte greu în fața oamenilor pe care nu-i cunosc, dar tu ai știut cum să mă ajuți să mă deschid și să mă simt lăngă tine de parcă te cunoșteam de foarte mulți ani. (Și poate că te cunosc de foarte mulți ani, cine mai știe…).

Să ai o zi minunată și mult succes în tot ceea ce îți propui să realizezi!”

– 2021 iun., Marlenne, Buhuși

„Dupa hipnoză relația mea cu fiica mea s-a îmbunătățit dintr-o dată. Are o altă atitudine față de mine brusc. E mai deschis[ și mai cooperantă. A acceptat lecții de canto în sfârșit. [Are talent, pe care nu vroia să și-l cultive.] Singură și-a șters aplicații de pe telefon și s-a apucat de studiul teoriei muzicale.

Am constatat după hipnoză că s-a îmbunătățit comunicarea mea cu ghizii. Mi-au arătat prin multe semne, persoane și anumite scene care s-au derulat în fața mea, că e adevarat ce am văzut în timpul hipnozei. Că exista o rană de pierdere între mine și sufletul meu geamăn și că trebuie să lucrez la asta. Mi-au dat și metoda prin care trebuie să lucrez. Mi-am luat puterea înapoi de la geamanul meu și am impus niște granițe mai sănătoase, pe care până acum nu reușeam să le impun. Acum și relația cu sufletul meu geamăn e mai bine, pentru ca eu am acceptat multe. Încă fac niște vindecări legate de niște răni ale mele, dar am conștientizat și niște răni ale lui. Ele ne țin încă la distanță. Mai avem de vindecat. „

– 2020 aug., Magda, Brașov

„Am rămas destul de confuz după terapie – cred că pe lângă ce am primit la nivel conștient mai e multa informație care a venit și pe care n-o văd încă. Sunt „prăjit”, dar mă bucur că am venit; m-a zguduit tare, dar aveam nevoie.

Am înțeles după sesiune că nu sunt așa bine cum credeam și că ar trebui să acord puțină atenție vindecării – a fost o conștientizare foarte bine venită.

Procesul de vindecare cred că a pornit deja și simt că mi-a revenit puțin compasiunea, să zic așa. Am o stare de calm pe care înainte de sesiune nu o aveam – probabil datorită curățării, pentru că a plecat „gaşca” [de entități atașate, negative], dar și a terapiei per total.

Astea fiind spuse, aștept cu nerabdare următoarea sesiune, când voi fi mai întreg, să aflu mai multe răspunsuri. Până atunci, despachetez aici ce am primit :). Mă bucur că am ajuns la tine la terapie și că am avut experiența asta. A fost de mare ajutor.”

– 2020 aug., Sergiu, Sibiu

„Draga mea, vreau doar să îți spun că ședința cu tine a fost și este extraordinară. Pentru că ea continuă. În timpul zilei ajung câteodată într-o stare parcă de transă și primesc în continuare mesaje. Filmul continuă… pentru că primesc scene, primesc răspunsuri. O ascult zilnic și zilnic se upgradează.

Îți mulțumesc pentru că ai permis să ne reîntâlnim. Mulțumesc pentru ziua lungă pe care mi-ai acordat-o.”

– 2020 feb, Manuela, Cluj
 
 

„Îți mulțumesc foarte mult pentru experiența pe care m-ai ghidat sa o realizez. A fost ceva nou și tare interesant. Mă tot gândesc din acea zi de unde sunt toate secvențele în care m-am regăsit, cât de fericit a fost sufletul meu și cum am încheiat fiecare misiune. Acum mă voi canaliza pe prezent, pe ceea ce trebuie să realizez în această viață.

Am început să mă simt foarte bine, să realizez lucruri care erau în așteptare de ceva vreme, iar pentru viitor îmi doresc același vibe pozitiv. Chiar și ție îți doresc asemenea.”

– 2020 ian, Florentina, Constanța

 

„Încă odată vreau să-ți mulțumesc pentru facilitatea sesiunii de QHHT. Am ascultat înregistrarea și mi-am dat seama cât de abil au fost puse întrebările. Cred că acesta este una dintre cele mai importante părți ale sesiunii, alegerea întrebărilor. Felicitări ! ?

În acea după-amiază trebuia să mă duc la întâlnirea de 30 de ani, dar nu am simțit să mă duc. Am fost un pic bulversată de ceea ce s-a întâmplat în timpul sesiunii și am simțit să stau eu cu mine. 

Deja relația mea cu mama este diferită, sunt mai blândă cu ea și îmi vine în minte mereu acea imagine descrisă în timpul sesiunii. Sper sa se schimbe și alte lucruri. Poate că tot ceea ce avem nevoie câteodată este doar un bilet de voie ca să schimbăm un model de comportament de care nu mai avem nevoie.” 

– 2019 mai, Ana P., Elveția

 

„Mulțumesc mult pentru dedicarea și aplecarea ta către binele meu. Am simțit și am și constatat că ai fost acolo, cu și pentru mine, prezență sută la sută. 

Sesiunea de hipnoza încă este ceva volatil, ușor magic, încă neclar, nefamiliar și de dezbatut în viziunea Eu-lui meu, însă dialogul nostru… a fost extraordinar. Atât de profund, sincer, fără perdea, ascunzișuri, pompoșenii ori alte măști. Am avut deschiderea și curajul să-ți spun totul. Și eu nu se poate spune că sunt dispusă la așa expunere.

Ești un vindecător-șaman-psihoterapeut (plus altele pe care nu știu să le numesc) foarte priceput și hăruit. Sunt mulțumită că am venit la tine, că am avut onoarea de a te întâlni și  a vorbi cu tine. Am venit cu un bagaj greoi, apăsător, condensat și dureros, dar tu ai avut răbdarea, omenia, priceperea și blândețea să mă conții cu toate ale mele.

Îți mulțumesc sincer – așa cum poate nu am mai mulțumit de mult – pentru tot. Pentru cum m-ai primit, ascultat, protejat și tratat. Te-mbrățisez înapoi, cu sincer drag și recunoștință!”

– 2019 mai., Claudia P., București

 

„Hellooooo !!! Eu… [sunt] pe drumul cel bun!!!! Sunt spre bine, am avut nevoie de puțină liniște – lumea zice că de prea multă! Sunt super fericită !  Vroiam să-ți mulțumesc pentru tot, ești un om cald și minunat și cel mai important lucru ce mi s-a întâmplat: nu mai simt FRICA!!!!! La modul general vorbind, pentru că rămășițe mai sunt, dar… e altceva, crede-mă, lupt altfel!!!”

– 2019 apr., Vali, Constanța

(Vali venise cu o listă lungă de frici și evenimente și vise ciudate, care îi tulburau viața și liniștea sufletească)

 

„Vreau să îți mulțumesc că m-ai ajutat să mă descopăr. Sunt bine, sunt foarte bine și pentru asta îți mulțumesc. M-ai ajutat sa-mi doresc să-mi cunosc mintea, sufletul și spiritul și sa-mi vindec trupul, mintea si sufletul precum și alte multe lucruri valoroase pentru sufletul meu. Îți doresc să ai parte de tot ce este cald, frumos și luminos în lumea asta. Să ai numai zile bune, să fii puternică, curajoasă și să mergi pe drumul ales.”

– 2019 martie, Nurizan, Constanța

(Doamna venise pentru atacuri de panică frecvente și insomnie)

 
decor-e1519238171686

„Hello, Adriana!! Anul trecut am fost la tine, eu și soțul meu. Amândorura Sinele Superior ne-a spus că vom avea un băiețel, iar mie mi-a deblocat energetic frica de a avea copii (pe care nu știam că o am). La o lună după am rămas gravidă, iar acum, după un an, suntem părinți fericiți!!! Mereu ne amintim cu drag de sesiune și de tine. Ai fost portalul nostru către o viață nouă și minunată! Îți mulțumim și îți trimitem lumină și iubire !!!”

– 2018 sep., Ștefana Vicol Frew, București

„Adriana: Mulțumesc din suflet!… acesta e primul lucru pe care trebuie să ți-l spun.

Am ascultat înregistrarea de 3 ori și după, de câteva ori din nou ?…tot ce pot să spun este că nu m-am simtit atât de bine de când mă știu. Am fost și sunt în continuare fascinată de tot ce s-a întâmplat și era și o parte din înregistrare de care eu nu îmi mai aduceam aminte. Ceea ce m-a fascinat din nou.? Simt că din momentul în care am ieșit pe ușa ta parca a fost cineva care mi-a tăiat niște corzi ce mă țineau și acum mă mișc liberă și după bunul plac. De atunci efectiv apar oameni într-una… în fiecare zi apare cineva care vrea să vorbească cu mine, sau situația apare de așa natură…

Mă simt mult mai EU decât înainte 🙂 Sunt un eu mai EU dacă pot spune așa. Au început să apară noi oportunități pentru job și întradevar posibilitățile sunt infinite. […]

Constat că vorbesc diferit și mă adresez diferit, și la birou și cu alți oameni, și asta pentru că m-am relaxat cumva….parcă am venit acasă și mă joc cu lucrurile și situațiile ce le întâmpin. Simt că ceva s-a schimbat în mine și îmi place la nebunie. […] Încă mai diger puțin șirul evenimentelor, însă îți mulțumesc. A fost și este o plăcere să te cunosc și să mă ajuți în călătoria asta. Cu siguranță mai vreau încă o experiență, însă acum nu pot să spun când… simt că trebuie să treacă puțin timp pentru asta.”

– 2018 mar., Bianca Ionaș, București

„Am citit cartea lui Dolores Cannon – Cele trei valuri de voluntari și Noul Pământ acum câțiva ani și mi-am dorit foarte mult să pot face și eu o ședință de Hipnoză cuantică. Nu am reușit să găsesc pe nimeni în România (deși erau practicieni) decât atunci când am fost pregătită. La momentul potrivit, am aflat despre Adriana Neagu și ceea ce știe ea să facă. Și am cunscut-o pe Adriana, la Brașov, cu ocazia unui mic workshop. Sesiunea de grup la care am participat acolo a declanșat un proces imens de schimbare în viața mea. M-am tuns și am început să schimb prioritățile programului meu personal.

Dar sesiunea individuală a depașit cu foarte mult ceea ce a facut pentru mine sesiunea de grup.
Am simțit cum în timpul sesiunii m-am reconectat la o parte din mine, care abia aștepta să refacă legătura.
Adriana m-a ghidat cu blândețe, dar cu abilitate și măiestrie, prin propriile mele meandre mentale și m-a ajutat să înaintez în explorarea teritoriului din interiorul energiei corpului meu.
Am deschis bobocul de trandafir interior și acum începe să apară floarea. O minunăție!

Tehnica de hipnoză cuantică este un instrument extraordinar pentru cei care se întreabă (ca mine) continuu ”Cine sunt eu? Care este Misiunea mea pe Pământ? De ce există blocaje în viața mea? Ce este cu mine?”
Iar Adriana este un ghid/îndrumător devotat, talentat și mai ales, empatic și iubitor, care susține procesul remarcabil.
Mulțumesc, Adriana și sunt recunoscatoare pentru tot ce mi se întamplă de când ne-am cunoscut și lucrăm împreună.”

– 2018 feb., Zyanna Orinda, Constanța


„Adriana, îți multumesc că ai fost un ghid inspirat în călătoria mea de autocunoaștere!

În prezența energiei tale frumoase m-am simțit în siguranță. Grija ta față de mine și de binele meu cel mai înalt a fost impresionantă! Experiența pe care am trăit-o în sesiunea QHHT a fost revelatoare în multe privințe: m-a ajutat să mă înțeleg mai bine și să adaug noi piese la imaginea ființei mele multidimensionale. Am ajuns la Sursă, i-am simțit Iubirea și Energia, apoi m-ai ghidat într-o viață trecută, din care am înțeles lucruri noi despre mine, apoi discuția cu Eu-l Superior a fost lămuritoare în multe privințe.
Îți mulțumesc încă o data pentru modul în care ai facilitat sesiunea mea! A fost o experiență foarte iluminatoare pentru mine!
O recomand pe Adriana cu toată căldura și încrederea!”

– 2017 oct., Violeta Stoica

„Adriana! În primul rând vreau să-ți Mulțumesc! Au început să apară schimbări în viața mea, să iasă lucruri la suprafață, să clarific unele lucruri din trecut. Mă simt mult mai bine.”

– 2017, a scris Andra la o săptămână de la sesiune

„Deși inițial am fost sceptic, foarte sceptic, în legătură cu această metodă terapeutică, despre efectele ei terapeutice, deși credeam, de asemenea, că sunt un om greu hipnotizabil și că dacă, printr-un miracol, voi reuși, nu mă voi mai întoarce din hipnoză viu, am constatat după această experiență spirituală și terapeutică, faptul că toate aceste temeri ale mele erau total nefondate și că, de fapt, reprezentau simple mecanisme de apărare menite să acopere adevăratele teme ale evoluției și devenirii mele ca ființă spirituală.

Mulțumesc Adrianei, care a condus ședința cu măiestria și determinarea unui Mare Spirit. Îmi mulțumesc mie pentru că am dat curs oportunității dăruite de Univers pentru a-mi oferi această experiență profund transformatoare. De ce transformatoare? Pentru că de fiecare dată când îmi amintesc – la nevoie, bineînțeles – un anumit moment din timpul ședinței de hipnoză, reușesc, de fiecare dată, să mă repoziționez corect, sănătos și armonios, la provocările oferite de viața de zi cu zi.

Cum altfel ar putea fi, când această amintire evocă în interiorul meu grandoarea, Lumina, hotărârea și mai ales, determinarea și neclintirea lui Iisus?”

– 2016 iun., Razvan C.

Dacă aceste cuvinte te-au ajutat să te hotărăști și vrei să programezi o sesiune de hipnoză regresivă QHHT, suntem la un click distanță. Dar poți să ne scrii și dacă mai ai întrebări sau nelămuriri la care ai vrea să îți răspundem înainte de a plonja într-o experiență de explorare de sine prin hipnoza cuantică QHHT.