astrologie

Sunt momente în viață în care avem nevoie de răspunsuri urgente, la întrebări punctuale.

Schimbarea rapidă și continuă caracterizează perioada în care trăim. În fața schimbării putem să ne blocăm, să devenim victime ale împrejurărilor, ca apoi să încercăm să facem față efectelor indeciziei sau lipsei noastre de reacție. Sau putem să găsim instrumente care să ne ajute în luarea deciziilor rapid în situațiile neprevăzute, în care simțim că nu avem repere și nu cunoaștem toate elementele care ne-ar putea influența.

Atunci când timpul este prea scurt ca să putem aduna toate informațiile concrete pentru evaluarea situației, o scurtă analiză a hărții astrologice și a tranzitelor planetare poate fi o alternativă eficientă pentru a pune lucrurile în mișcare.

Această consultație ASTRO S.O.S. este potrivită pentru:

  • a stabili o lansare de site/produs/afacere/oferte, mai ales atunci când implicațiile sunt mari,
  • a stabili data cea mai potrivită pentru semnarea unui contract, a unei operații/intervenții chirurgicale,
  • a ști dacă e oportun să demisionezi sau să accepți un alt job,
  • să faci o schimbare majoră de direcție sau să păstrezi ceea ce ai,
  • a decide dacă e momentul să te extinzi, să riști, sau să aștepți o perioadă mai bună.

Situațiile de mai sus sunt doar câteva exemple, însă nu se rezumă la ele.

Consultația este oferită de Răzvan Costache. De un sfert de veac pasionat de studiul astrologiei, cu formare în psihoterapie plenar-integrativă la Strasbourg, Răzvan se află în slujba semenilor oferind ghidare prin intermediul consultațiilor astrologice, a ședințelor de astro-psiho-terapie și a sesiunilor de vindecare a arborelui genealogic.

Pentru a putea beneficia de o astfel de interpretare este necesar să cunoașteți data, ora (cât mai precis, cu o marjă de 30 min.) și locul nașterii.

Dacă doriți mai multe detalii înainte de a rezerva o consultație ASTRO S.O.S. ne puteți contacta completând formularul de aici.