Qquantum Healing Hypnosis Technique (QHHT®) este o tehnică de vindecare prin hipnoză dezvoltată și perfecționată de Dolores Cannon în cei peste 40 de ani de activitate experiențială și de cercetare în domeniul reîncarnării, terapiei vieților trecute și studiului cunoașterii străvechi.

Subiectului îi este indusă o stare de transă profundă prin diferite tehnici de vizualizare. În acest fel persoana poate accesa propriile-i experiențe din viețile ei trecute, paralele și chiar viitoare. Această experiență are scopul de a aduce răspunsuri, vindecare și ghidare, care să îmbunătățească viața din prezent a persoanei.

În această stare de transă pe care o accesăm prin QHHT avem posibilitatea de a contacta și comunica cu un aspect caracterizat de infinită cunoaștere și putere al fiecărei persoane. Este Subconștientul, Sinele Superior, EU-l Superior, Supra-sufletul sau Prezenta EU SUNT, oricum am vrea să îl numim fiecare.

Sinele Superior este întotdeauna cu noi, încearcând să ne ghideze, să ne susțină în alegerile de pe Calea noastră, îngrijindu-se de buna funcționare a corpului nostru fizic pentru a ne putea duce la îndeplinire Misiunea din această viață.

Magia acestei tehnici vine tocmai din acest contact cu Sinele Superior, prin răspunsurile pe care acesta le poate oferi unor întrebări “fără răspuns”. Apar conștientizări vindecătoare ca urmare a reamintirii unor evenimente din “trecut”, uitate nouă acum, dar care dintr-un plan ascuns ne afectează în prezent, fie la nivel fizic, comportamental, mental sau emoțional.

Ce este regresia în viețile anterioare?

Posibilitatea explorării vieților anterioare apare din înțelegerea și acceptarea faptului că Sufletul, după desprinderea din Sursă/Dumnezeu/Creatorul a tot ce există, din dorința de a experimenta și altceva decât Totul, Iubirea Universală, Nemișcarea și Necuprinsul, alege să se întrupeze în diferite forme, în diferite locuri. Face aceasta pentru a cunoaște, a învăța, pentru a crește, pentru a evolua. Pentru a se întoarce – în final – înapoi la Sursă, îmbogățind cu experiența dobândită Sursa însăși, îmbogățind Creația și ducând la expansiunea universului.

Dintr-o perspectivă liniară a timpului există vieți anterioare, viața prezentă și cele paralele, viețile viitoare. Mai multe sau mai puține, în funcție de alegerile fiecărui suflet în parte. Dintr-o perspectivă cuantică, toate aceste vieți/experiențe se petrec în mod concomitent – pentru că Trecutul, Prezentul și Viitorul se întâmplă toate în momentul Acum.

Prin hipnoză accesăm o stare extinsă de conștiință care permite călătoria „în timp”.

În cadrul acestei metode Sinele Superior/Supra-EU-l/EU-l Superior al persoanei este cel care selectează, dintre toate experiențele sufletului, care sunt acelea pe care le va readuce în conștient în timpul transei. Le va alege pe cele mai relevante, cele care pot să aducă răspunsurile și vindecarea de care persoana are nevoie la momentul sesiunii.

Ce e deosebit la QHHT – tehnica lui Dolores Cannon?

Viețile anterioare pot fi explorate și reamintite în multe feluri. Există diverse tehnici de regresie, meditații ghidate de regresie, diverse terapii care accesează experiențele sufletului din alte vieți. Sunt și persoane care pot avea regresii în mod spontan, fără să fie nevoie de o tehnică specială, putând să intre chiar și în stări de catharsis.

Ce e a descoperit însă Dolores este o metodă de a contacta Sinele Superior al subiectului în timpul transei pentru a primi explicații în legătură scenele reamintite. Putem astfel afla în ce mod acele poveștile influențează viața prezentă a persoanei. Dacă generează blocaje/afecțiuni fizice/frici, de ce fel sunt și cum se pot debloca. Dacă sunt lecții sau teme care se repetă, care sunt acestea și cum le poate persoana depăși. Care sunt persoanele din viața trecută care au apărut și în viața prezentă și de ce s-au reîntâlnit. Și încă multe alte.

Dialogul cu partea aceea Atotștiutoare, Atotputernică, deplin iertătoare și plină de iubire pe care o putem numi Sinele Superior/Supra-EU-l/EU-l Superior sau Subconștient (cum multă vreme a preferat Dolores să îl numească) este elementul de magie al metodei QHHT.

Sinele Superior oferă răspunsuri și explicații, soluții, vindecare în modul cel mai miraculos. „Posibilitățile sunt limitate numai de propria noastră imaginație”, spunea Dolores Cannon.

Află mai multe urmărind link-urile din fotografiile de mai jos.

Cum se desfășoară o sesiune?

Cum să te pregătești pentru sesiune?
întrebări frecvente
Întrebări & răspunsuri

Dacă dorești să programezi o sesiune de hipnoză QHHT te rugăm să ne contactezi.