Message-In-A-Bottle-Featured-Image

Scrieți-ne

Fie că doriți să experimentați hipnoza cuantică QHHT și să faceți o programare pentru o sesiune, fie că aveți întrebări suplimentare legate de această tehnică sau că doriți să ne faceți sugestii privind conținutul paginii noastre, vă invităm să ne contactați. O puteți face folosind formularul de mai jos, scriindu-ne direct pe adresa de email contact@qhhtromania.ro sau apelând +40 731 88 50 67. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

Numele dvs. (obligatoriu)

Adresa dvs. de e-mail (obligatoriu)

Subiectul mesajului dvs.

Mesajul dvs.

.

Ca măsură de siguranță vă rugăm să ne răspundeți la o întrebare scurtă.

Adresa

Sesiunile se desfășoară preponderent lângă București, în Str. 1 Decembrie nr.136, loc. Tunari, jud. Ilfov, în complexul rezidențial Sydney Residence (aflat la ieșirea din Tunari spre Otopeni, localizat pe Google Maps). Sunt 13 km până în centrul Bucureștiului de la locul în care ne desfășurăm activitatea și 5 km până la Aeroportul Otopeni.

Puteți ajunge la noi cu mașina prin Pipera, prin DN1-Otopeni sau de pe Șoseaua de Centură, cu taxi, Uber sau Taxify. Cu mijloacele de transport în comun se poate veni din București cu maxi-taxi 445 de la stația de metrou Pipera până lângă complexul Sydney Residence. Cursa circulă la fiecare 15 min., iar durata călătoriei este de aprox. 20 min. între aceste puncte.

Cel mai apropiat loc de cazare este Hotel Aviator Boutique din Otopeni.

Puncte de interes în apropiere sunt zona comercială Băneasa (Ikea, Băneasa Shopping City, etc.), Grădina Zoologică, pista de karting Amkart, Laguna Verde, parcul de aventură Edenland, Aeroportul Otopeni.

Ocazional organizăm sesiuni în Brașov sau în alte orașe. Urmăriți pagina de Facebook pentru evenimentele din alte orașe. Dacă doriți să ne aduceți în orașul dvs., vă rugăm să ne contactați.

Ne găsiți și în mediul social

Ne puteți contacta și prin intermediul paginii QHHT ROMANIA de pe Facebook, unde veți găsi și alte informații interesante din lumea QHHT, despre Dolores Cannon, Noul Pământ, istoria străveche a acestuia și altele.