Message-In-A-Bottle-Featured-Image

Scrieți-ne

Fie că doriți să experimentați hipnoza cuantică QHHT și să faceți o programare pentru o sesiune, fie că aveți întrebări suplimentare legate de această tehnică sau că doriți să ne faceți sugestii privind conținutul paginii noastre, vă invităm să ne contactați. O puteți face folosind formularul de mai jos, scriindu-ne direct pe adresa de email contact@qhhtromania.ro sau apelând +40 731 88 50 67. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

  Numele dvs. (obligatoriu)

  Adresa dvs. de e-mail (obligatoriu)

  Subiectul mesajului dvs.

  Mesajul dvs.

  .

  Ca măsură de siguranță vă rugăm să ne răspundeți la o întrebare scurtă.

  Adresa

  Sesiunile se desfășoară lângă București, în Tunari, Str. 1 Decembrie nr.136, jud. Ilfov, în complexul rezidențial Sydney Residence (aflat la ieșirea din Tunari spre Otopeni, localizat pe Google Maps). Sunt 13 km până în centrul Bucureștiului de la locul în care ne desfășurăm activitatea și 5 km până la Aeroportul Otopeni.

  Puteți ajunge la noi cu mașina prin Pipera, prin DN1-Otopeni sau de pe Șoseaua de Centură, cu taxi, Uber sau Taxify.

  Cu mijloacele de transport în comun se poate veni din București:

  – cu autobuzul R403 (traseu aici) de la Piata Presei Libere până la stația Codrului. Cursa circulă la fiecare 90 minute, tur-retur, și costă 1,5 lei. Ținând cont de lungimea traseului durata călătoriei ar trebui să se încadreze în 50 de minute. Pentru o mai bună estimare a duratei călătoriei puteți instala aplicația INFO STB din Google Play pe telefonul mobil.

  – cu autobuzul R459 (traseu aici) de la stația de metrou Pipera până la Primăria Tunari și apoi pe jos (cam 1600 pași).

  Cele mai apropiate spații de cazare sunt Hotel Aviator Boutique din Otopeni și Bliss Hotel Apartments din Tunari (aflat la o distanță de 20 de minute de mers pe jos, aproape de Lidl). Cel mai apropiat restaurant cu terasă este HIDE OUT, aflat între Tunari și Otopeni, aproape de intrarea în Pădurea Tunari (potrivită și pentru o plimbare în tihnă).

  Puncte de interes în apropiere sunt zona comercială Băneasa (Ikea, Băneasa Shopping City, etc.), Grădina Zoologică, pista de karting Amkart, Laguna Verde, parcul de aventură Edenland, Aeroportul Otopeni. Iar mai aproape de noi, ca reper sunt Paris Residence și London Residence.

  Ocazional organizăm sesiuni în Brașov, Constanța, Cluj-Napoca sau în alte orașe. Urmăriți pagina de Facebook pentru evenimentele din alte orașe. Dacă doriți să ne aduceți în orașul dvs., vă rugăm să ne contactați.

  Ne găsiți și în mediul social
  Ne puteți contacta și prin intermediul paginii QHHT ROMANIA de pe Facebook, unde veți găsi și alte informații interesante din lumea QHHT, despre Dolores Cannon, Noul Pământ, istoria străveche a acestuia și altele.