a302_f5

Ssesiunea de hipnoză cuantică QHHT este o experiență incredibilă în sine, prin care subiectul și facilitatorul intră împreună  într-un câmp energetic de o vibrație foarte înaltă – acea conștiință atotștiutoare și atoatecuprinzătoare pe care o numim Sinele Superior, EU-l Superior, Suprasufletul, Subconștientul, oricum preferăm să o numim fiecare – pentru ca în acea stare de profundă conectare subiectul să își acceseze propriile răspunsuri și propria-i vindecare, de la aspectele sale mai înalte, mai profunde. E important de subliniat că facilitatorul doar creează contextul pentru ca experiența să aibă loc și pune întrebările. Astfel, ne dăm seama că cel care orchestrează întâlnirea este chiar subiectul.

După ce întâlnirea a fost stabilită deja Sinele Superior începe să se pregătească pentru ceea ce va urma. Rămâne ca și cel care a solicitat sesiunea să își facă propria-i pregătire pentru a valorifica din plin această ocazie.

În ce constă pregătirea pentru hipnoza cuantică QHHT?

Primul pas constă în stabilirea Intenției de către subiect pentru a avea o sesiune foarte bună. Sinele nostru Superior ne comunică (sau încearcă să ne comunice) tot felul de lucruri în permanență, prin intuiții, vise, semne, chiar dacă de cele mai multe ori nu ținem cont de sugestiile pe care ni le oferă. Această metodă, prin care Sinele Superior „împrumută” vocea subiectului este o cale foarte specială pentru a-i auzi mesajul în mod clar. Cu atât mai mult cu cât sesiunea este înregistrată audio pentru a fi ascultată ulterior. Pentru ca această conexiune și comunicare să funcționeze optim subiectul mai poate folosi și afirmații pe care să le repete pentru sine, cum ar fi: “Mă conectez/Comunic ușor și clar cu Sinele meu Superior” , “Sunt deschis(ă) să primesc tot ceea ce am nevoie să primesc și este spre binele meu suprem, Acum” (iată, la timpul prezent). În plus, poate reaminti minții conștiente că pe parcursul acestei experiențe ea va ocupa un loc secundar, observând scenele care se vor derula și ascultând informațiile interesante care ar putea apărea.

Următorul lucru important pe care subiectul să îl facă înainte de sesiune este să scrie o listă de întrebări cărora dorește ca Sinele Superior să le răspundă, pe o foaie de hârtie (facilitatorul va păstra foaia de hârtie). De obicei lista are o secțiune de întrebări legate de corpul fizic și una legată de viața subiectului. Unele persoane scriu numai câteva întrebări, alte persoane scriu zeci de întrebări. Oricâte ar fi ne vom strădui să aflăm răspunsuri la toate întrebările în timpul sesiunii, ținând totuși cont de confortul fizic al persoanei aflate în transă și de timpul alocat. Din acest motiv, dacă sunt multe întrebări e indicat ca cele mai importante să fie scrise în capul listei.

Întrebările pot fi despre o varietate de subiecte, fără a fi limitate la aceste exemple de mai jos.
– Care este cauza acestei afecțiuni/dureri/frici/fobii?
– De ce nu pot avea o relație stabilă?
– De ce nu pot ieși din această relație negativă?
– De ce nu pot avea copii?
– Care este misiunea mea?
– Am avut un vis foarte viu și repetat. Ce înseamnă acel vis?
– Ce lecții mai am de învățat din alte vieți?
– De ce mi-am ales acești părinți și a trebuit să am această experiență cu ei? (Pentru situațiile în care au existat traume, abuzuri, violențe.)
– De ce atrag tot timpul situații de felul acesta? (Când e un tipar repetitiv care indică un blocaj.)
– De ce nu pot depăși această frică/blocaj? Cum pot să o fac?
– Este o bucată din viața mea pe care nu mi-o mai aduc aminte. Pot să mi-o reamintesc? Ce s-a întâmplat atunci de fapt?

Este recomandată reducerea consumului de cafea, ceai negru, energizante, alcool, în ziua sesiunii și în seara de dinainte.

În noaptea de dinainte de sesiune ar fi de preferat ca subiectul să se odihnească și să doarmă cel puțin 6-8 ore. Motivul este faptul că din momentul începerii transei subiectul intră într-o stare de relaxare profundă, se află întins și cu ochii închiși, iar pe un fond de oboseală exagerată acesta ar putea să treacă din stare theta în stare delta, adică să… adoarmă. Transferul energetic ar continua să aibă loc, însă Sinele Superior nu ar mai putea folosi vocea pentru a da răspunsurile și informațiile dorite, corpul fiind adormit.

O recomandare practică este ca subiectul să servească o masă consistentă înainte de a se prezenta la sesiunea de hipnoză cuantică QHHT, pentru că întâlnirea durează 5-6 ore, ocazional mai mult.

O plimbare ușoară și/sau o meditație scurtă în dimineața sesiunii sau înainte de sesiune sunt binevenite, pentru că susțin relaxarea și pacea interioară.

Partea de transă a sesiunii este înregistrată audio și va fi transmisă ulterior prin wetransfer.com subiectului pe email.

Dacă subiectul dorește își poate aduce la sesiune propriul dispozitiv de înregistrare sau de stocare.

După sesiune…

O plimbare ușoară pe jos și o masă de seară pot susține împământarea și confortul.

E de preferat ca timpul de după după sesiune să nu fie încărcat cu multe activități sau întâlniri solicitante, fiind indicate odihna și relaxarea.

Șofatul pe distanțe mari, care necesită mai mult de 1 oră de condus, nu este recomandat după sesiune, subiectul putând însă să călătorească dacă la volanul automobilului se va afla o altă persoană. Orice călătorie mai lungă de 3 ore este de preferat să aibă loc în ziua următoare sesiunii, caz în care subiectul va trebui să facă rezervare dinainte și pentru cazare.

Dacă doriți să aflați mai multe despre cum se desfășoară sesiunea de hipnoză cuantică QHHT și să programați o întâlnire…