time-travel-700x500

În ce constă o sesiune de hipnoză cuantică QHHT?

Sesiunea de hipnoză cuantică QHHT (Quantum Healing Hypnosis Therapy) dezvoltată de Dolores Cannon are patru etape, așa cum sunt descrise ele mai jos. Obiectivul lui Dolores Cannon a fost ca, într-o singură întâlnire, subiectul să primească vindecarea și informațiile de care are nevoie la momentul sesiunii pentru a-și îndeplini Misiunea Personală, pentru a trăi cu bucurie și într-o stare optimă de sănătate fizică.

1. Interviul

Întâlnirea începe cu o discuție care are ca scop familiarizarea facilitatorului cu istoria de viață a subiectului și listarea întrebărilor cărora le vom căuta un răspuns în timpul regresiei propriu-zise, precum și a afecțiunilor care pun corpul fizic într-o stare de disconfort.

Sesiunea funcționează pe principiul „Cere și ți se va da”. Astfel, facilitatorul are rolul, în această etapă, să ajute subiectul să-și clarifice ce dorește să obțină prin sesiunea de hipnoză cuantică QHHT. În etapele 2 și 3 facilitatorul va căuta să obțină răspunsurile și informațiile care îl interesează pe subiect, precum și vindecarea afecțiunilor existente.

Interviul durează aproximativ 2 ore. Este important de menționat faptul că pe întreg parcursul interviului subiectul este deplin conștient.

2. Regresia

Regresia propriu-zisă presupune parcurgerea a 1-2 vieți anterioare, trecând prin momentele importante pentru personajele din viețile respective. Sinele Superior este cel care selectează, dintre toate viețile pe care o persoană le-a trăit vreodată, care sunt acelea pe care i le va reaminti în timpul sesiunii, astfel încât să aducă rezolvare, răspunsuri sau vindecare tuturor celor discutate anterior în timpul Interviului. Deoarece trecutul, prezentul și viitorul se întâmplă toate ACUM, și pentru că în momentul ACUM se intersectează toate, în timpul sesiunii de hipnoză cuantică QHHT pot fi parcurse și vieți paralele sau viitoare.

Regresia începe prin inducerea unei stări de transă profundă subiectului prin diverse tehnici de vizualizare. Din momentul începerii inducției și până la sfârșitul interacțiunii cu Sinele Superior (etapa 3) subiectul se va afla într-o poziție relaxată, orizontală. Din starea theta acesta va răspunde întrebărilor facilitatorului descriind imaginile, impresiile și senzațiile pe măsură ce acestea apar.

3. Interacțiunea cu Sinele Superior

Aici începe magia aceste tehnici. În această etapă facilitatorul inițiază interactiunea cu Sinele Superior al subiectului. Sinele Superior se va folosi de vocea acestuia din urmă pentru a aduce în plan conștient informațiile de care subiectul are nevoie.

Astfel, Sinele Superior, care are acces la toate experiențele pe care persoana le-a trăit vreodată, va explica de ce i-a arătat subiectului tocmai aceste vieți/scene care au fost reamintite în timpul Regresiei. Ce legătură au acestea cu viața persoanei și în ce mod se reflectă și o influențează în prezent. Ce blocaje decurg din experiențele din acele vieți, cum se manifestă ele și cum se pot dezactiva. Care sunt personajele din acele vieți cu care s-a întâlnit în viața prezentă și care sunt lecțiile pe care le au de învățat împreună, sau care este misiunea lor comună și cum poate fi ea îndeplinită. Informațiile oferite în această etapă pot fi neașteptate, surprinzătoare și chiar incredibile.

Dacă după aceasta mai există întrebări rămase fără răspuns din lista întocmită în timpul Interviului, facilitatorul le va parcurge pe rând, solicitând Sinelui Superior al subiectului lămuriri cât mai clare și practice. Tot în această etapă Sinele Superior poate oferi informații cu privire la misiunea din această viață și asupra modului în care poate fi ea îndeplinită.

În afară de infinită cunoaștere, Sinele Superior mai este caracterizat de putere nelimitată în ceea ce privește vindecarea pe care o poate aduce subiectului, inclusiv pe plan fizic. În timpul sesiunii Sinele Superior poate remedia/corecta/îndepărta orice tip de afecțiune la nivel fizic prin transferul de energie care are loc pe întreg parcursul întâlnirii și cel puțin încă 3 zile după sesiune. Câmpul cuantic amplificat în care se desfășoară sesiunea, perceptibil încă de la începutul Regresiei, deschide posibilități nelimitate. În anumite cazuri însă, unele afecțiuni nu vor fi îndepărtate pe loc, având un sens anume în evoluția subiectului. Pentru acestea Sinele Superior va oferi lămuriri în legătură cu rostul lor.

4. Discuția de după sesiune

Este posibil ca la ieșirea din transă subiectul să aibă o percepție distorsionată asupra timpului scurs, adeseori considerând că întreaga experiență nu a durat mai mult de 1 oră. Conversația din această etapă începe astfel cu reorientarea în timp și spațiu.

În cele mai multe cazuri conștientul persoanei care tocmai a ieșit din transă a fost prezent în timpul hipnozei cuantice QHHT, observând și luând aminte la întreaga experiență. Sunt excepționale situațiile în care subiectul să nu își reamintească nimic. Astfel, facilitatorul va parcurge realizările cheie ale sesiunii împreună cu acesta, asistându-l în a distinge care sunt informațiile pe care acesta și le amintește cu adevărat. Discuția contribuie la consolidarea conștientizărilor și răspunsurilor obținute, acceptarea vindecării și integrarea experienței.

Prețul

Prețul unei sesiuni de hipnoză cuantică este de 850 lei.

Alte detalii

Întreaga întâlnire durează între 5-6 ore, uneori mai mult. Nefiind o terapie scurtă, hipnoza cuantică QHHT își propune să aducă subiectului toate informațiile, explicațiile, soluțiile și vindecarea de care are nevoie în acel moment, într-o singură sesiune.

Ieșirea dintr-o transă profundă care se petrece pe durata a 2-3 ore se face în trepte, revenirea necesitând aproximativ 30 de minute. După o sesiune de hipnoză cuantică QHHT este bine ca subiectul să facă o mică plimbare pe jos (preferabil în natură), să consume o masă ușoară și să se odihnească. Șofatul pe distanțe mari, care necesită mai mult de 1 oră de condus, nu este recomandat după sesiune, subiectul putând însă să călătorească dacă la volanul automobilului se va afla o altă persoană. Orice călătorie mai lungă de 3 ore este de preferat să aibă loc în ziua următoare sesiunii.

Fiecare sesiune de hipnoză cuantică QHHT este înregistrată audio, însemnând că după sesiune subiectul va primi înregistrarea în format electronic. Ascultarea înregistrării este parte integrantă din proces, aducând conștientizări ulterioare și vindecare prin accesarea câmpului de energie al Sinelui Superior în care se desfășoară sesiunea. Ea mai este utilă și pentru simplul fapt că în timpul sesiunii sunt oferite adeseori foarte multe informații și detalii precise, pe care uneori subiectul și le amintește vag sau deloc la sfârșitul sesiunii sau care, pe măsură ce zilele trec, devin din ce în ce mai estompate și trec chiar în uitare (posibil ca parte dintr-un mecanism de protecție, în sensul de rezistență la schimbare). Uneori informațiile obținute în timpul hipnozei cuantic sunt atât de neașteptate, incredibile și, totodată, nimerite, adecvate persoanei, încât înregistrarea este absolut binevenită – vindecătoare chiar. Conform principiului că fiecare persoană evoluează în timp și atinge diferite niveluri de conștiință, ascultarea înregistrării poate revela noi nuanțe și informații în momente ulterioare din viața persoanei.

La sesiunea de hipnoză cuantică QHHT participă exclusiv subiectul și facilitatorul. Partenerii de viață, membrii familiei, prietenii sau alte rude care însoțesc subiectul până la locul desfășurării sesiunii vor fi rugați să revină la finalul sesiunii. Toate informațiile personale din timpul sesiunii sunt confidențiale.

Vârsta minimă pentru a participa la o sesiune QHHT este de 18 ani.
Părinții pot primi răspunsuri și vindecare pentru copiii lor minori parcurgând ei înșiși o sesiune de hipnoză cuantică. Evident că informațiile oferite și vindecarea ce poate avea loc prin această metodă indirectă vor fi oferite în măsura în care acestea nu contravin Misiunii Personale și Planului Divin al acelui copil. Chiar și în lipsa acestora, vindecarea părinților ca urmare a sesiunii acestora de hipnoză cuantică QHHT se va reflecta cel mai adesea și asupra copiilor.

Excepții

Sesiunea de hipnoză cuantică nu se poate desfășura cu persoanele cu diagnostic de schizofrenie, cu deficiențe de auz, cu tulburări psihice, cu probleme de concentrare (inclusiv ADHD, autism), în comă.

Persoanele cu alte tulburări psihice, bipolare, care au suferit episoade psihotice, atacuri de panică sau au urmat (sau urmează) un tratament psihiatric vor informa facilitatorul despre toate acestea, înainte de a stabili o programare, urmând ca facilitatorul să decidă cea mai bună cale de urmat în aceste situații. În unele cazuri ar putea fi recomandată alternativa sesiunii-surogat.

În cazul în care subiectul își administrează medicație recomandată de medicul psihiatric (pentru insomnii, anxietate, depresie, alte afecțiuni mentale), este posibil ca experiența de hipnoză să fie sub așteptări. Medicația de acest tip afectează funcționarea sistemului nervos central și conexiunea cu aspectele subtile (Sine Superior, ghizi, îngeri, etc.) Este foarte important să comunicați aceste lucruri facilitatorului cu care alegeți să lucrați, pentru a găsi un mod potrivit de abordare.

Îndrăznește

Fie că dorești să programezi o sesiune de hipnoză cuantică QHHT, fie că ai întrebări sau nelămuriri la care ai vrea să îți răspundem înainte de a te hotărî, ne găsești aici.