Oo bună parte dintre cei care se gândesc să experimenteze hipnoza cuantică suferă din cauza unor dezechilibre fizice, pe care de obicei nu reușesc să le deslușească prin alte metode. Adesea dezechilibrele lor nu au o explicație medicală. Analizele sunt bune, pacientul nu are diagnostic și nu primește nici un remediu folositor. Uneori există un diagnostic și un tratament, dar nu dă rezultate satisfăcătoare. Astfel de persoane, după o vreme, încep să caute soluții alternative.

Informațiile care apar uneori prin hipnoză pot fi surprinzătoare. În cazul afecțiunilor fizice e interesant că informațiile revelate au un efect concret și rapid asupra corpului fizic și a stării de bine a oamenilor. Durerile scad în intensitate sau dispar cu totul, petele se decolorează, trec insomniile, crește vitalitatea, se îmbunătățește starea de sănătate, etc., iar corpul revine la echilibru.

Unora le vine greu să creadă ce au aflat și că e posibil să se elibereze astfel de ceva care i-a chinuit ani de zile. Acestora Dolores Cannon, creatoarea acestei metode de hipnoză, le recomanda să asculte înregistrarea sesiunii lor până vor începe și ei să accepte și să creadă. Cu fiecare reascultare ei primesc un nou transfer de energie, au noi conștientizări, acceptă mai mult vindecarea.

Iată mai jos câteva exemple de cazuri de dezechilibre fizice deslușite prin hipnoza cuantică QHHT.

Un călcâi dureros fără motiv

Durerea de călcâi și gleznă, pe care o simțea din când în când, nu era o prioritate de rezolvat în lista Irinei. Se învățase cumva cu ea și, atâta vreme cât medicii nu îi găsiseră cauza și nici nu putuseră să îi dea vreun remediu, se resemnase. Știa că nu durează mult (când apare) și că n-are ce să-i facă (deși o supără).

În prima sesiune de hipnoză QHHT s-a văzut locuind într-un demisol cu mama ei.

Era o fetiță de 11-12 ani, singurul copil al unei femei singure și modeste. Mama o pusese la somn în camera ei și se dusese în bucătărie să lucreze ceva. După ce s-a uitat o vreme pe tavan a ațipit. Nu după mult timp a fost trezită de o bufnitură puternică și de cioburi care au căzut peste ea de la fereastra de deasupra patului. În casă era praf și fum și și-a dat seama că o bombă a căzut peste casă. (Am dedus că locuiau într-un oraș în vremea celui de-al doilea război mondial și că nu erau de partea nemților.) Celelalte încăperi erau dărâmate, iar mama era nemișcată sub dărâmături.

Încercând să se salveze a ieșit pe geam. După o bucată de mers așa, dezorientată și în stare de șoc, și-a dat seama că o doare piciorul drept. Călcase într-un ciob de sticlă, destul de mare, care îi intrase în călcâi și îi rănise glezna.

După această sesiune durerile de călcâi și gleznă au dispărut, pur și simplu. Conștientizarea a fost suficientă pentru ca fantoma acelui ciob să dispară, și o dată cu ea și durerile recurente.

Junghiuri la inimă, la 30 de ani

Cristian a venit la sesiune cu multe întrebări. Vroia să știe despre cauzele relației tensionate cu fratele și cu tatăl lui, cu care simțea că nu are nici o legătură. Avusese multe neînțelegeri cu ei în trecut, iar relațiile continuau să fie tensionate. Și mai vroia să știe dacă are vreo problemă cu inima. Deși nu împlinise încă 30 de ani simțea uneori niște junghiuri scurte care îl îngrijorau. Își făcuse o serie întreagă de analize. Răspunsul medicilor fusese că e perfect sănătos și că nu trebuie să își facă deloc griji.

În timpul hipnozei s-a văzut faraon în vechiul Egipt. Domnia lui a fost îndelungată și pașnică, cu toate că nu și-ar fi dorit să-și exercite puterea atât de mult. Regulile vremii nu rezonau cu ceea ce ar fi dorit el să facă.

Faraonul avea un fiu – primul moștenitor – pe care îl iubea nespus. Când i-a venit vremea, s-a căsătorit cu o femeie foarte ambițioasă. Într-atât de dornică era nora să ajungă la putere încât și-a îndemnat soțul să își ucidă tatăl. Graba și dorința de putere erau prea mari să mai aștepte moartea faraonului. Până la urmă el era în putere și ar mai fi putut trăi încă mult timp.

În cele din urmă, într-o seară, fiul și-a înjunghiat tatăl. Pe la spate, direct în inimă. Faraonul s-a întors către ucigașul lui și cu surprindere și-a văzut fiul, alături de soția care-l instigase la crimă. Nu că moare îi părea rău, ci că nu făcuse suficient pentru ca fiul să-l iubească mai mult încât să nu-l trădeze în așa fel.

Sinele Superior i-a spus lui Cristian că acesta era evenimentul care îi declanșa junghiurile la inimă în viața prezentă. Mai mult, a aflat că fiul care l-a ucis în viața trecută este tatăl lui din prezent. Nora de atunci este fratele lui. Inima lui simțea junghiuri în prezent la amintirea trădării trecute. Ea încerca să îi spună că ei sunt cei care l-au făcut să sufere. S-au reîntâlnit cu toții în prezent pentru a se iubi unii pe alții și pentru a-și echilibra relațiile.

După această sesiune și conștientizările care au urmat junghiurile au dispărut.

Senzații de sufocare, mai ales nocturne

Iulian a venit la sesiune pentru senzația de sufocare pe care o simțea adeseori, apărându-i fără motiv. Somnul nocturn îi era adeseori întrerupt de crize de sufocare care îl trezeau pe neașteptate. După câte o sperietură de felul acesta îi era, evident, greu să adoarmă la loc.

Medicii îi spuseseră că nu este vorba de astm, dar nici nu găsiseră vreo soluție pentru senzația supărătoare cu care trăia de peste 30 de ani.

În hipnoză a aflat că a fusese îngropat de viu și că a murit sufocat din lipsă de aer. Furase ceva de la niște oameni, aceștia l-au prins și l-au luat la bătaie. L-au lovit până și-a pierdut cunoștința. În următorul moment conștient s-a trezit în întuneric, neputând să se miște sau să respire între scândurile dimprejurul lui. Probabil cei de la care furase l-au crezut mort și, ca să scape de corpul lui, l-au îngropat imediat. Când și-a revenit era deja prea târziu.

Trauma a fost prea mare pentru a se putea elibera de ea și a adus-o cu el în viața aceasta sub forma acestor simptome.

Dureri de spate misterioase

Durerea de spate e ceva multă lume experimentează, dar pentru Melania durerea cervicală devenise extrem de supărătoare și medicii îi recomandaseră o operație, de care ea se temea. Fiindcă a aflat că hipnoza o poate ajuta, s-a prezentat curajoasă pentru a plonja în ascunzișurile subconștientului.

Am aflat că într-o altă viață a fost căsătorită cu un bărbat extrem de violent, care obișnuia să bea și să o bată. Într-un acces de furie a lovit-o în zona cervicală și în cădere s-a lovit și a murit. Intenția lui nu fusese să o omoare – fusese un accident, fatal cu toate acestea.

Sinele Superior a explicat că durerea cervicală era o amintire a acelui incident, deoarece acum trăia cu același bărbat, care îi era din nou soț. Deși acum erau amândoi mult mai educați și mai evoluați (intelectual și material, cel puțin), soțul avea accese de furie în timpul cărora uita de el și o lovea, uneori destul de grav. Pentru a-și vindeca trecutul și karma s-au întâlnit din nou. Dar pentru ca lecția karmică să nu fie întreruptă printr-un accident asemănător înainte de vreme, corpul îi transmitea aceste dureri pentru ca ea să se plângă de ele, medicii să le certifice ca fiind întemeiate, iar soțul să fie mai precaut în preajma ei atunci când alege să-și elibereze furiile. Sinele Superior a fost de acord să diminueze durerile pe măsură ce relația lor evolua spre una mai pașnică.

La următoarea consultație programată la trei luni de la sesiunea de hipnoză medicii i-au spus că nu mai e nevoie de operație. Durerile s-au redus treptat și au devenit doar o reamintire subtilă, care apare tot mai rar.

Dureri și dezechilibre fizice misterioase

Sunt mulți aceia care suferă de dureri misterioase, cărora medicii nu le deslușesc cauzele. Unii dintre ei își pot afla răspunsurile și vindecarea prin hipnoză.

Mulți dintre cei care au luptat în Evul Mediu și au murit străpunși de săbii, sulițe, iatagane, cuțite și cuțitașe. Unii dintre aceștia duc cu ei și în prezent fantoma acelor arme înfipte în trupurile lor. Și suferă fizic din cauza acelor răni „neînchise”.

Cei care pot vedea în aură le văd exact așa cum arată ele. Ce formă au și unde sunt înfipte.

Prin locurile în care străpung corpul (energetic acum) se pierde energie. Omul de acum poate simți junghiuri, presiune, dureri, palpitații, zvâcniri. Unele organe din zona afectată pot să nu funcționeze așa cum trebuie. Cauza disfuncțiilor și durerilor fiind una energetică, în mod evident, nici un medicament nu poate face durerea să dispară definitiv.

Troy-2

Scenă din filmul Troia, cu Brad Pitt

Într-o sesiune de hipnoză QHHT Sinele Superior a detectat, prin scanarea corpului, o mulțime de obiecte energetice înfipte în tot abdomenul persoanei în transă. Am întrebat cum de nimeni, dintre toți terapeuții cu are lucrase, nu văzuse aceste obiecte până atunci. Sinele Superior a răspuns că toată lumea s-a concentrat să îi dea (susținere, energie, activări), dar nimeni nu se gândise încă să și scoată. Obiectele acestea trebuiau scoase pentru ca starea ei să se poată îmbunătăți.

Un alt neajuns al obiectelor energetice este că ele fac și o gaură în aură. Mai mare sau mai mică, în funcție de mărimea obiectului și de durata de când se află acolo. Prin aceste găuri – care nu se pot repara de la sine cât timp obiectele nu sunt îndepărtate – oamenii pierd energie. Cumva, oricât s-ar alimenta de la Sursă/Creator/Dumnezeu/Univers, pierzând continuu energie, ei nu mai reușesc să se susțină la un nivel optim. După o vreme situația aceasta poate crea vulnerabilități energetice. Imunitatea poate scăderea,  apare somnolență exagerată, oboseală. Intervine apatia și dezinteresul pentru diverse activități. Crește predispoziția pentru accidente, lovituri, pierderi de bani. Scade abundența, în toate formele ei.

Prin hipnoză, reamintindu-și evenimentele prin care au fost înjunghiați, împunși, tăiați, etc., oamenii pot să se elibereze de dureri și de obiectele energetice care îi chinuiau. Prin acest proces experiența traumatică  „se arhivează” pe de-a’ntregul în trecut. Informațiile reziduale sau incomplet procesate sunt îndepărate din câmpul energetic al persoane. Și încetează să îi afecteze viața prezentă. Apoi, Sinele Superior extrage/dizolvă/îndepărtează obiectele energetice și vindecă locurile din care ele au fost eliberate. Durerile trec uneori imediat.

Oboseală și devitalizare din cauza unor „găuri în aură”

S-a confirmat prin hipnoză că și operațiile chirurgicale din viața aceasta pot lăsa găuri în aură prin care persoana poate pierde energie. În cazul unei operații mai mari gaura va fi mai mare, prin urmare și pierderea de energie va fi corespunzătoare. Cele mai devitalizate în urma acestui fenomen vor fi tocmai organele afectate de operație sau cele din zona operației, pentru că prin acea zonă are loc pierderea de energie.

Refacerea este greoaie în asemenea condiții. Dacă după operație persoana și-ar „coase” și gaura din aură (de una singură sau mergând la un terapeut), refacerea s-ar putea scurta foarte mult. În timp, ar trebui ca găurile din aură să se refacă de la sine – deși am întâlnit și persoane pentru care reparația acea nu s-a făcut nici după destul de mult timp (ani). În hipnoză Sinele Superior detectează găurile din aură prin scanarea corpului și face ajustările necesare pentru a reveni la normal.

În continuarea aceleiași idei, am aflat în timpul unei sesiuni cu un artist de tatuaje că și persoanele tatuate au găuri în aură. Practic fiecare împunsătură de ac creează o mică gaură. Fiind împunsături una lângă alta, pentru un model colorat și interesant, se creează o gaură cumulată din toate găurile mai mici. Cu cât tatuajul acoperă o suprafață mai mare de piele, cu atât e mai mare gaura. Apar aceleași pierderi de energie și neplăceri despre care am scris mai sus. Ar fi grozav dacă artiștii care fac tatuaje altora ar fi un pic terapeuți, ca după ce au terminat opera, să coase aura la loc pentru clienții lor – operațiunea durează câteva secunde.

Malformații la inimă

Recent am aflat cum pierderea cuiva drag poate să sfâșie inima… la propriu.

O femeie a venit la hipnoză la scurt timp după o operație pe cord deschis,. Îi fusese deschisă cutia toracică, pentru a i se corecta o malformație la inimă. I s-a spus că o avea… din naștere. I-a fost descoperită târziu, la peste 30 de ani, o gaură în inimă.

Din cauza ei sângele din partea stângă a inimii se amesteca cu sângele din partea dreaptă a inimii. Inima era dată peste cap de la efort, iar musculatura se îngroșase într-o parte. Amestecându-se sângele oxigenat cu sânge deja „folosit”, celulele corpului primeau mai puțin oxigen decât ar fi trebuit. Corpul a început, însă, să își ceară drepturile. Au apărut atacuri de panică, insomnii severe, amețeli și stare de slăbiciune, rezistență mai mică la efort, dureri intestinale. Toate în timp ce corpul nu reușea să se îngrașe și rămânea subțirel.

În hipnoză am aflat că era un suflet foarte sensibil. Într-o viață primitivă își părăsise părinții, fratele și casa din junglă în căutarea unui trai mai bun.  Se  dusese într-un sat mai îndepărtat. Era milos și nu mai vroia să vâneze animale pentru a putea trăi. Din aceste motive era slăbuț, firav și un slab vânător. Se temea mereu pentru viața lui într-un loc așa primejdios cum era pădurea din care își culegea hrana.

După o vreme – câțiva ani probabil – s-a întors să îi vadă și nu a mai găsit nimic. Casa era părăsită și nu era urmă de nimeni acolo. S-a gândit că probabil au murit. Apoi s-a învinovățit pentru faptul că nu a rămas lângă ei și că i-a pierdut, căutându-și rostul.

În viața aceasta a plecat din țară, lăsându-și părinții în urmă. Din nou a plecat în căutarea propriului rost. După o vreme s-a gândit să se mute într-o altă țară. Dar înainte a decis să se întoarcă un pic la familie. Întoarcerea la ai ei i-a activat amintirea pierderii din viața trecută. Apoi a apărut o listă întreagă de simptome fizice, care o făcea aproape nefuncțională. În subconștient, o parte din ea începea din nou să se teamă că îi va pierde. Că nu îi va mai găsi data viitoare, ca în trecut.

Sinele Superior i-a explicat că în felul acesta nu putea înainta pe Calea ei prin viață, cu toată energia și curajul. Mereu avea să dea înapoi sau să ezite a se avânta cu toată puterea și energia, tulburată de această amintire.

Ea trebuia să conștientizeze că destinul ei în viața aceasta nu e alături de părinți. Să lase durerea pierderii suferite în viața trecută în urmă și să învețe detașarea de părinți. Numai așa va putea să se elibereze de simptomele fizice complet și să își împlinească misiunea.

Probleme cu ochii

Multă lume în zilele noastre are probleme cu ochii. De obicei este despre ceva ce nu vrem să vedem în realitatea noastră. Însă există și excepții, iar prin hipnoză e miraculos cum le putem descoperi.

Mariana avea o listă întreagă de afecțiuni fizice și printre ele, mai în coada listei, pusese și faptul că ochii începuseră să cedeze. Ochiul stâng părea mai dezechilibrat decât ochiul drept și vroia să știe de ce, și dacă era posibil, să primească vindecare.

Într-o altă viață era un bărbat simplu, care călătorea cu căruța printr-o zonă aridă, de unul singur. La un moment dat drumul trecea printr-o strâmtoare printre munți. Era o zonă periculoasă din cauza hoților, care atacau caravanele și călătorii singuratici. După ce a intrat în strâmtoare, de pe stâncile au început să se prăvălească pietre. Ori să fie azvârlite de atacatori. Unul dintre bolovani l-a lovit în cap, pe partea stângă, la ochi. A căzut inconștient.

Când și-a revenit a descoperit că putea vedea numai cu un ochi. Era bandajat bine de către o femeie care îl salvase. Ochiul nu și-a mai revenit și a rămas mutilat. A trăit încă multă vreme după aceea, dar s-a simțit stingher printre oameni, așa desfigurat și urâțit. Corpul îi mai amintea în prezent, printr-o sensibilitate mai accentuată a ochiului stâng, acel eveniment. Prin aceasta îi transmitea, de fapt, două mesaje. Să fie precaută atunci când călătorește sau ajunge în locuri noi. Și să se ferească de oamenii răuvoitori sau necunoscuți. Interpretate greșit, aceste mesaje au făcut-o însă să manifeste o reticență visavis de călătorii în general, în viața prezentă.

Excepții de la regulă

Este surprinzător cum corpul păstrează, ca pe niște holograme, relicvele unor evenimente din trecut. E interesant cum experiențele oamenilor se intercalează, se suprapun și cum anumite „detalii” creează pete de culoare, teme întregi sau reverberații în toate existențele.

Cărțile despre cauzele spirituale ale bolilor sunt folositoare, ca un prim demers, în deslușirea motivelor apariției unor afecțiuni. Experiența ne arată însă că omenirea este plină de excepții. Numai privindu-l pe fiecare om ca pe o entitate unică îi putem descoperi meandrele subconștientului și felul în care acestea se reflectă în existența sa prezentă. Și întocmai cum o floare se deschide treptat, petală cu petală, așa și aceste blocaje sau experiențe incomplet integrate se revelează pe rând, una câte una, fiecare la momentul potrivit. Vindecarea vine în straturi.

Dacă ți s-a părut interesantă această informație și vrei să-ți deslușești propria poveste printr-o sesiune de hipnoză QHHT poți să ne scrii aici.