Sse vorbește mult în anumite cercuri despre implanturi extraterestre prin care energia unor oameni este extrasă și folosită ca hrană de către alte specii inteligente. Acesta este un subiect extrem de controversat, care inspiră multă teamă. Ideea e asemănătoare cu ce se povestește în filmul Matrix, însă rămâne la fel de inconfortabilă pentru cei mai mulți oameni. Unii nici măcar nu ar vrea să știe despre această posibilitate.

Prin sesiunile de hipnoza QHHT putem face scanarea corpului cu ajutorul Sinelui Superior pentru a identifica prezența unor eventuale astfel de implanturi. După detectarea lor, în unele situații, Sinele Superior va decide să le îndepărteze. Acesta este motivul pentru care cei care suspectează că ar putea avea așa ceva și află de QHHT vin la sesiune cu întrebarea aceasta în topul listei lor.

Dolores Cannon a făcut multe sesiuni de hipnoză cu persoane răpite de extratereștri (sau care credeau că fuseseră răpite). A fost unul dintre principalii susținători ai conferințelor despre fenomenele OZN din America și a scris în cărțile ei informații prețioase despre răpirile extraterestre
obținute prin tehnica ei de hipnoză.

Informațiile obținute i-au conturat perspectiva că extratereștrii nu răpesc la întâmplare oameni și nici nu pun implanturi energetice în câmpurile lor ca o formă de abuz. Ea a aflat că aproape fără excepție există un acord între părți și că persoana răpită își dă acceptul pentru asta. Desigur se întâmplă la un nivel mai înalt, căci la nivel conștient persoana habar nu are despre nici un fel de colaborare/înțelegere cu vreun extraterestru și adesea nici nu crede în extratereștri. De cele mai multe ori cei răpiți fac parte din grupul extratereștrilor care îi răpesc și au ales să se încarneze pe Pământ cu un scop precis. De obicei pentru a observa, colecta date, învăța și/sau a ajuta în vreun fel omenirea sau planeta. De cele mai multe ori corpul lor nu este adecvat mediului terestru și n-ar putea trăi aici, așa că varianta cea mai bună este încarnarea. Durează mai mult timp și prezintă unele riscuri, însă pot trece printre oameni relativ neobservați.

Cei de la sol sunt urmăriți și observați de către grup de la distanță. Din când în când sunt luați înapoi pe navă pentru a li se face anumite ajustări care să-i ajute să funcționeze mai bine. Energia lor e foarte diferită și se acomodează cu greutate în corpul omenesc. Cele mai multe implanturi au acest rol, de a îmbunătăți experiența/funcționarea în corpul fizic. Mai sunt implanturi pentru comunicarea cu cei de pe navă, pentru colectarea și transmisia datelor. Sau alt fel de implanturi.

În povestea de mai jos puteți afla despre un implant extraterestru prin care se recoltează energie de la o ființă întrupată pentru a fi folosită ca hrană de către o altă specie. Veți deți afla că, și în acest caz, persoana și-a dat acceptul pentru o astfel de colaborare. Mai mult, că după ce a devenit conștientă de implant dorește să îl păstreze, cel puțin pentru încă o vreme. Însă experimentul va continua în mod conștient. Paul a plecat știind ce implanturi există, cum funcționează ele și în ce scop, cum e el influențat de activitatea lor, dar și cum le poate dezactiva.

Scanarea corpului de implanturi

A: – Pot să vorbesc cu Sinele Superior al lui Paul? Am permisiunea să vorbesc cu Sinele Superior al lui Paul? Pot să vorbesc cu Sinele Superior al lui Paul?
A: – E o altă entitate care vrea să vorbească acum?
P: – Tot eu sunt.

Paul a accesat cu o oarecare dificultate o scenă dintr-o altă viață, din care am reușit să extragem suficiente elemente. Pentru că trecuse mai bine de o oră de când începusem transa am decis că e momentul să chem Sinele Superior. Însă nu am reușit din prima să obțin conexiunea cu el. Am mai făcut apoi o activitate în transă prin care să ridicăm vibrația și să mai îndepărtăm din rezistențe. Această încercare a venit după această activitate și tot întâmpinam rezistențe, fără să înțeleg de ce. Pentru că simțeam că suntem foarte aproape de a putea iniția discuția.

Fiindcă aveam toate semnele corpului că e în transă am cerut să facem scanarea corpului ca o ultimă încercare de a obține ceva, măcar un punct de start. Cu toate că mintea lui părea în control simțeam energetic prezența Sinelui Superior. Uneori scanarea corpului funcționează chiar și așa.

A: – Ok… Aș vrea să facem o scanare a corpului, din vârful creștetului capului și până la picioare. Și dacă ești de acord să facem asta acum te rog să îmi spui.
P: – Da.
A: – Și în timp ce facem scanarea corpului să îmi spui dacă găsești ceva care este în neregulă. Să-mi spui pe unde ai ajuns și ce-ai găsit acolo. Vrei să facem asta? (Da). Atunci am să te rog să începi scanarea și să-mi spui pe unde ai ajuns și ce găsești.
P: – În zona capului e ca o bandă… care strânge.
A: – În ce parte a capului?
P: – Înconjoară capul… ca o bandă. 
A: – Poți să vezi și ce culoare are? Sau încearcă s-o descrii.
P: – O bandă strălucitoare.
A: – Și de unde până unde e?
P: – Înconjoară capul de la frunte, până în spate și înapoi.
A: – Mhm… Am permisiunea să vorbesc cu Sinele Superior? Aș vrea ca Sinele Superior să ne răspundă dacă această bandă care înconjoară capul ar trebui să fie așa… sau nu?
P: – Nu, nu ar trebui să fie așa.
A: – Și care e motivul pentru care există acolo?
P: – (tăcere lungă) … să amplifice comunicarea.
A: – Și vrei să intervii în vreun fel pentru ca banda aceasta să nu mai existe în jurul capului?
P: – Da.
A: – Mhm. Și vrei să faci asta acum?
P: – Da.
A: – Atunci am să te rog să faci asta acum și în timp ce o faci să-mi spui cum procedezi.
P: – S-a desfăcut. 
A: – Și rămâne așa, desfăcută în jurul capului?
P: – Nu. S-a desfăcut și a dispărut.

Modulatorul amplifică emoțiile

A: – În regulă, mulțumim. Acum am să rog Sinele Superior, dacă vrea, să reia scanarea corpului de la cap în jos, către picioare. Și în timp ce faci scanarea am să te rog să îmi spui pe unde ai mai ajuns și ce ai mai găsit.

Cu toate că nu primeam prin gura lui confirmarea comunicării Sinelui Superior insistam ca el să fie cel care face operațiunile, prin această invocare repetată. Era ca și când comunicam conștient cu o parte, transmițând în același timp un mesaj părții subconștiente. Și funcționa.

Emoțiile negative amplificate de implantul extraterestru întunecă aura bărbatului, îl descentrează și dezechilibrează.
Imagine de Safa Tuncel de la Pixabay.

P: – E ceva ce apasă pe piept.
A: – Ce e acolo care apasă?
P: – Nu știu, e ceva negru. Ca o masă vâscoasă.
A: – Există și vreo entitate atașată de masa aceasta vâscoasă? Rog Sinele Superior să ne răspundă. Există vreo entitate atașată de zona aceasta a corpului lui Paul?
P: – (Tăcere lungă) E ceva care blochează, dar… 
A: – Ce fel de blocaj apare din cauza energiei ăsteia?
P: – Nu e numai un blocaj, e… ca un modulator.
A: – Un modulator? (Da). Și ce face? Ce rol are?
P: – Să amplifice emoțiile. Într-un mod negativ.
A: – Și există de multă vreme dispozitivul acesta?
P: – Da.
A: – De cât timp?
P: – (Tăcere) De la naștere.
A: – Și din ce motiv a apărut?

A semnat un contract ca să-și ofere energia

P: – (Tăcere prelungă) Poate că… se hrănește.
A: – Se hrănește? (Da) Mhm… Cine sau ce se hrănește?
P: – Nu știu. Simt doar că… transformă energia și o trimite mai departe.
A: –  Mhm… Rog Sinele Superior să ne răspundă. Paul și-a dat acceptul pentru a avea acest modulator sau dispozitiv? Ce e?
P: – Răspunsul e că am semnat.
A: – Mhm! Și în ce fel e folosită energia?
P: – Ca hrană.
A: – Rog Sinele Superior să ne răspundă… Ar putea fi acest contract dizolvat, anulat?
P: – (Tăcere) Da.
A: – În ce fel se poate face asta?
P: – (Tăcere) Trebuie să lucreze cu asta.
A: – Și ce poate face? Ce poate face Paul ca să înceteze acest contract?
P: – Nu știu ce trebuie să fac.
A: – Dar cine se hrănește din energia aceasta? Cui îi servește ca hrană?

Tăcere. Șoptește ceva ce nu înțeleg. Pe fundal au început să se audă tot mai tare drujbele care lucrează la garajele în construcție ale vecinilor noștri. Eu știu deja că poluarea aceasta fonică nu apare decât ca interferențe cu ceea ce se întâmplă cu persoana aflată în transă. Interferențele pot fi din interiorul său (mecanisme de apărare) ori din afară (de obicei entități de joasă vibrație care se opun comunicării, de teamă că ele ar putea fi deranjate din ceea ce fac cu persoana).

P: – Nu pot să văd, dar simt… frică, disperare… foame…
A: – Sunt ale tale sau ale ei?
P: – Ale lor.
A: – Mhm. Am să chem acum… una dintre aceste entități… care se hrănesc din energia lui Paul… una dintre ele, care vrea să vorbească… am să o chem să vorbească cu noi acum. Și am să o rog întâi să se prezinte.

O altă tăcere prelungă în care puteam să-i percep contradicțiile interioare și ezitarea.

Condițiile contractuale

P: – Lasă, mai bină să rămână ei acolo. (???)
A: – (Tăcere) N-ai vrea să înțelegi de ce?
P: – Știu de ce
A: – De ce?
P: – Pentru că așa… așa au învățat, așa au ales să se hrănească. Dar e un proces de înțelegere. Nu se mai pot hrăni și…
A: – Mhm… Dar tu poți să ierți aceste entități pentru că te-au atras în acest contract și pentru că se hrănesc cu energia ta?
P: – Le înțeleg.
A: – Dar poți să le ierți?
P: – Urmăresc. Este un proces în desfășurare.
A: – Înțelegând motivele pentru care fac asta poți să le ierți, pentru a te elibera pe tine și pe ele? Înțelegând că la nivelul lor de conștiință atât au știut să facă.
P: – Trebuie să se transforme.
A: – Dar ăsta e drumul lor. Tu poți să le ierți?
P: – Da, pot.
A: – Atunci iartă-le acum.

Când am început să transcriu sesiunea mi-am dat seama că toate aceste întrebări ale mele despre iertare nu prea aveau sens sau nu îmi păreau a fi parte modul meu de a lucra. Mi-am dat seama mai târziu că trebuia să întreb ceva, orice care să-l provoace să vorbească mai mult, pentru a obține mai multe informații. Văzând cu ochii de acum povestea cred că am fost ghidată cu adevărat, altfel n-aș fi știut din mintea mea cum să aflu ce-am aflat până la sfârșit.

A: – Pe tine te poți ierta pentru că ai ales să intri în acest contract și să-ți oferi energia în felul acesta?
P: – Da. Cumva odată cu mine vor evolua și ele.
A: – Poți să le mulțumești… pentru felul în care interacțiunea cu ele te-au ajutat să evoluezi? Să le mulțumești pentru experiență.
P: – Nu m-au ajutat.
A: – Ai înțeles cum se simte când cineva îți folosește energia, cel puțin.
P: – Am acceptat lucrul ăsta pentru că… știam că o să le transforme

Vibrația mai înaltă devine o hrană incompatibilă, dar transformatoare

A: – A fost un fel de jertfă de sine?
P: – Nu chiar. Nu. Pentru că și pentru ele e la fel de dureros cum e și pentru mine.
A: – E și pentru ele dureros să primească energia ta?
P: – Da.
A: – De ce e dureros pentru ele?
P: – Pentru că energia mea e din ce în ce mai incompatibilă cu… modul lor de hrană. (Oftând) Cumva pentru o perioadă ne-am… chinuit unul pe altul. Deși ei sunt mai mulți. 
A: – Crezi că ai putea să le transmiți iubirea ta necondiționată?
P: – Nu. Ar trebui să găsesc o modalitate să… cumva nu îmi doresc să îi distrug. Și asta i-ar distruge.
A: – Iubirea i-ar distruge?
P: – Da, așa cum sunt ei acum. 
A: – Ca acest contract între voi să se poată încheia de ce ar mai fi nevoie?
P: – Ar trebui să fiu conștient. O să știu ce am de făcut.

Alege să păstreze implanturile

A: – Și de acum înainte mai ai nevoie să păstrezi acest modulator?
P: – Da.
A: – Din ce motiv?
P: – E o modalitate prin care… e un dispozitiv care transmite în ambele direcții. Adică și eu pot să trimit energie. Numai că acum pot să aleg ce să trimit.
A: – Poți să alegi și cui?
P: – Nu mă interesează cui. Celor care sunt conectați. Nu trebuie să-i identific pe fiecare. Doar celor care sunt conectați. Dar ei sunt conectați unul cu altul. Ca într-o rețea.
A: – Adică grupul acesta care s-a hrănit până acum.
P: – Da.
A: – Și dacă ai vrea să transmiți și altcuiva din afara acestui grup, ai putea să transmiți?
P: – (Oftând) Nu cred că-i treaba mea asta. Cred că-i treaba lor. Ei vor face asta.
A: – Rog Sinele Superior să ne răspundă… Este benefic pentru Paul să păstreze acest dispozitiv?
P: – (Tăcere) Nu, e complicat. Nu e spus dacă e benefic, e… E o metodă pe care o experimentează.
A: – Face parte din misiunea lui în această viață să experimenteze… treaba asta?
P: – Da. Cumva… a luat ce i s-a oferit.
A: – A luat ce i s-a oferit?
P: – Da. Mi se spune că „lucrează cu materialul clientului”.
A: – Adică grupul ăsta e clientul lui?
P: – Da, e. Ei s-au abonat la… acea energie, pentru că aveau nevoie de un anumit tip de energie… o energie care provoca… neplăcere inclusiv corpului fizic. Dar… acum… acum lucrurile sunt diferite, pentru că el poate să transmită energie mult mai înaltă.
A: – A schimbat meniul!
P: – Da.
A: – Și oferta nouă înțeleg că nu e prea pe gustul…
P: – Nu. De-aia ne chinuim unul pe altul. Vreau să fie bine. 
A: – Și Paul are vreun beneficiu de pe urma acestei… colaborări? El ce primește?
P: – E… e o nouă rețetă. Pentru că nu e singurul în situația asta. Și alții vor fi afectați de transformare. 
A: – Alții care la fel ca el servesc energia lor ca hrană?
P: – Da.
A: – Și ei, la fel ca el, își ridică vibrația?
P: – Da.
A: – Și ce se va întâmpla când tot mai mulți dintre ei nu vor mai oferi meniul potrivit? Ce opțiuni vor mai avea aceste entități?
P: – (Oftând) Păi să… nu știu dacă au opțiuni. Se vor transforma. Nu știu dacă chiar vor muri de foame cei care nu vor să se transforme. E… 
A: – Dar energia aceasta pe care au început să o primească, de vibrație mai înaltă, îi transformă cumva?
P: – Da. Este cumva ca o iluzie, cum este și aici pe Pământ, că suntem separați. Ei fac asta – se hrănesc cu energia altor ființe încarnate – pentru că au impresia că sunt separați… de Sursă. Și… simt o frică de moarte, la fel cum simțim și noi pe Pământ. Și la ei e chiar și mai irațională, pentru că nu au corp fizic și nu pot să moară. Cumva și ei au fost… păcăliți, ca să zic așa… că e singura lor opțiune. 
A: – Ar putea și să se încarcă direct de la Sursă?
P: – Bineînțeles, toți putem.
A: – Și de ce n-o fac?
P: – Pentru că… ele cred că doar așa se poate. Unele cred că nu se mai pot întoarce, unele cred că… asta-i singura modalitate de a se hrăni. Dar… atunci când n-ai un corp fizic nici măcar n-ai nevoie de hrană, pentru că energia nu vine dintr-un loc și se duce doar la cine merită, energia este peste tot!
A: – Și energia e chiar și în jurul lor.
P: – Bineînțeles! Cumva… e ca-n Matrix. Energia asta care pleacă de la noi, energia înaltă, e ca un virus care se va răspândi. Și (oftând din nou)… îi va face și pe ei să înțeleagă.
A: – Că au și alte opțiuni?
P: – Da. Să înțeleagă că sunt manipulați.
A: – Iar cât timp Paul păstrează dispozitivul acesta ar mai putea avea probleme cu emoțiile sau nu?
P: – Da. 
A: – Și ai putea să-i spui ce-ar putea să facă ca să se descurce mai bine cu emoțiile lui? Poate fi reglat ceva la dispozitivul acesta? Poți să-i dai vreun sfat?
P: – Da. Dar nu putem să-l întrerupem complet.
A: – Din cauză că există încă contractul?
P: – Nu. E ceva ce… acum că a înțeles cum funcționează… trebuie să… experimenteze în continuare. 

O vibrație prea înaltă și intensă poate înceta conexiunea

A: – Dar de ce apar emoțiile mai puternice când este vorba despre el sau să lucreze energetic cu cineva?
P: – Pentru că e un… un alt sistem de siguranță.
A: – Ce fel de siguranță-i asta? Îl protejează pe el sau… ?
P: – Nu, cumva protejează… protejează sistemul de un scurt-circuit. Pentru că prea multă energie… prea multă energie dintr-o dată poate opri conexiunea și… 
A: – Ce înseamnă prea multă energie care poate opri sistemul?
P: – El are o capacitate de a emite mult mai mare decât poate duce acest dispozitiv, acest implant. Și în acele momente i-ar putea face să se desprindă și cumva… n-o să mai dureze mult. Dar trebuie trimis un anumit tip de energie pe care acum va ști să o facă. Nu trebuie să rămână conectat la nesfârșit.
A: – Deci el va rămâne conectat cu entitățile acestea atât timp cât va emite o… vibrație mai joasă?
P: – A rămas conectat pentru că cumva trebuie să facă acest lucru treptat. Dar a făcut lucrul acesta inconștient. Și acum poate face acest lucru conștient.
A: – Oricând alege.
P: – Da. 

Alte implanturi

A: – Și alte implanturi în corp mai există?
P: – Da. Mai există o conexiune similară la nivelul abdomenului. Doar că… de acolo… de acolo se extrag stări de furie mai diferite.
A: – Din care parte a abdomenului?
P: – Din față, din zona buricului. E ca o smoală… care pulsează. 
A: – Și în același fel sunt extrase energii prin implantul acesta?
P: – Da. Cumva bentița din jurul capului stimula anumite stări, care creau un tip de energie de care ei aveau nevoie, ca ei să se poată hrăni cu ea. 
A: – Și implantul acesta ar mai trebui să-l păstreze sau nu mai e necesar?
P: – (Oftând iar) Cumva face parte din același dispozitiv.
A: – Și în același fel se poate înceta conexiunea și pe implantul acesta?
P: – Da.
A: – Am înțeles. Și faptul că există acest al doilea implant pe Paul în ce fel îl influențează?
P: – Bentița aceea era cea care stimula aceste stări de… furie irațională sau emoții exacerbate. Acum că devine conștient e… o să-i fie mai ușor să-și controleze stările. Deja a început asta. Dar în situații de… (oftând)… N-a înțeles cum să reacționeze din cauza asta în mai multe situații în care… a fost cumva… atacat verbal și, deși a simțit puterea de acționa… fizic… și-a menifestat auto-controlul. 
A: – Și celelalte implanturi în ce fel îl influențează?
P: – Celelalte?
A: – Ai zis de bentița de la ochi care îi crea stările…
P: – Bentița acum nu mai există. Doar trebuie să aibă grijă să nu mai apară alta.
A: – Și ce-ar putea face ca să prevină asta?
P: – Să… lucreze periodic, săptămânal. Știe ce să facă, are…
A: – Ok, Atunci aș vrea să te rog să continui scanarea pentru a vedea ce mai există în corpul lui.
P: – Da. Sunt în total trei astfel de implanturi. Mai există unul la nivelul organelor sexuale, care ține de stări de frustrări… la nivel sexual. 
A: – Crezi că mai e nevoie să știm ceva legat de aceste implanuri. Ceva de care mai trebuie Paul să fie conștient?
P: – Nu acum. Dacă mai are nevoie o să primească informația. 

Își asumă să facă lucruri neplăcute

A: – În regulă. Și aș vrea să te întreb, pentru că i-ai arătat o scenă cu un oraș care s-a scufundat în apă. Care-i motivul pentru care i-ai arătat scena aceea?
P: – E cumva o situație asemănătoare în care… cumva se simte obligat să facă ceva ce nu vrea să facă la nivel conștient. Și atunci și acum simte că vrea să facă treaba și să plece, să termine cu ce are de făcut. Dar… începe să-nțeleagă că… odată ce înțelegi jocul nu mai poți fi un pion. Nu mai poate fi folosit. 
A: – Faptul că în viața aceea a murit în apă, că s-a scufundat, îl influențează în prezent în vreun fel?
P: – Îi place foarte mult să fie sub apă, pentru că atunci a venit ca o eliberare. Nu numai pentru că a scăpat de ce făcea atunci, dar și pentru că dispozitivul respectiv a fost distrus, s-a distrus. Generatoarele. Și cumva a transmis sentimentul acela de pace. Se simte foarte bine pe apă. Chiar și în apă, numai că mai puțin.
A: – Dar el acoloa zis că avea un rol de protecție. Ce proteja de fapt?
P: – Trebuia să aibă grijă să funcționeze totul în regulă. Era un dispozitiv, nu un oraș. Nu erau alte ființe acolo.

Așadar Paul făcuse un contract cu niște ființe extraterestre care nu au un corp fizic să le ofere energia lui ca hrană cu ajutorul unor implanturi energetice din câmpul lui. Modulatorul de la cap îl determinase să aibă emoții negative amplificate, care îl făceau să emită o anumită energie. Această energie era transmisă prin implanturile de la plex și chakra a doua către aceste entități, pentru a le hrăni.

Evident că relațiile lui erau afectate de ieșirile lui emoționale exacerbate, care uneori aveau și manifestări violente. Omul Paul începuse să conștientizeze că era nevoie să afle de ce ajungea să aibă aceste stări, pentru a le putea controla și a deveni un bărbat echilibrat și armonios.

Paul intrase de bunăvoie în acest contract prin care oferea energie acestor entități. Motivația lui fusese să experimenteze o astfel de situație pentru a înțelege și ști ce presupune. Însă, odată contractul făcut și conexiunea creată cu aceste ființe, ea funcționa în două sensuri. Nu doar că ele puteau să ia energie de la el, ci și el putea să le transmită lor. Și-a dat seama singur că ridicându-și el vibrația el devine mai bun, mai echilibrat, mai armonios.

Am mai aflat că de fapt acceptase acest contract pentru a obține posibilitatea ca, de la un punct încolo, el să poată transmite în mod conștient o vibrație din ce în ce mai înaltă, care să transforme, să trezească entitățile cu care era conectat. Alesese o misiune ingrată și riscantă pentru propria-i viață prin care să ridice vibrația Pământului. Cu toate că părea o victimă la început, a ajuns în final pe o poziție de putere în raport cu aceste entități. Iată că lucrurile adesea nu sunt ce par a fi.

Dacă ți s-a părut interesantă această informație și vrei să-ți deslușești propria poveste printr-o sesiune de hipnoză QHHT poți să ne scrii – suntem la un click distanță.